Mystic Rose Ansambl @ Villa Astra, Lovran

mystic_rose_ansambl…posebnost ovoga tria je u prozračnosti njegovog zvuka koji je lišen teških nota festivalskog jazza, što ga ujedno čini i vrlo pristupačnim i zanimljivim široj publici…
Lovran – Slijedećeg utorka, 13. srpnja s početkom u 20 sati, bossa nova, samba, swing, jazz balade i ine druge skladbe obučene u jazz ruho u izvedbi Mystic Rose Ansambla, moći će se čuti s terase Ville Astre.
Naime, upravo navedena lovranska vila biti će mjesto održavanja zanimljivog happeninga u izvedbi jednog vokala, kontrabasa i piana kojima je zajednički nazivnik – The Mystic rose.
Trio je osnovan 2009. godine i čine ga Barbara Štimac (vokal), Darko Mihelić Boćo (kontrabas) te David Baumgarten (klavir). Repertoar ovoga jedinstvenog tria čine brazilska Bossa nova, samba, swing, jazz balade i američka pop glazba u jazz aranžmanima. Posebnost ovoga tria je u prozračnosti njegovog zvuka koji je lišen teških nota festivalskog jazza, što ga ujedno čini i vrlo pristupačnim i zanimljivim široj publici. Pjevačica Barbara Štimac svojom jedinstvenom bojom vokala izvodi repertoar na portugalskom, francuskom, talijanskom te engleskom jeziku.
Za ovu koncertnu poslasticu morat ćete izdvojiti 60 kuna, a ako pritom želite i večerati, cijena ulaznice se penje na 300 kuna po osobi.
Za informacije, kao i rezervacije možete se informirati na broj telefona 051/294 – 400 ili na e-mail: villa.astra@lovranske-vile.com.
Ugodnu večer želi vam ekipa Liburnija.net magazina.
Nikola Cvjetović / Liburnija.net
Vezane vijesti:
VIDEO: Noć poput ove – na Liburniji s čak 1,422,853 pogleda