Mystic show – atraktivna večer iluzije i magije u Rijeci!

mystic_show_rijeka (1)

Magic Albin, kojemu su 20 godina proučavanja i življenja s mađioničarstvom dali epitet jednog od najboljih iluzionista ovih prostora česti je sudionik mađioničarskih kongresa i u široj regiji poznat po atraktivnim iluzijama koje će predstaviti riječkoj publici.

Rijeka – Jedinstven scenski spektakl na temu magije i iluzije održat će se 11.05. s početkom od 20.00 h u Centru Zamet i to u izvedbi četiri istaknuta iluzionista i mađioničara koji će publiku tijekom večeri provesti kroz mističan svijet iluzije i magije.

Publici će se predstaviti Andrej Škedel, Casper, Stefano i Magic Albin i to s više od 20 točaka, od zanimljivih manipulacija, preko levitacija predmeta i ljudi pa do atraktivnih iluzija. Program je koncipiran na način da se navedeni izvođači izmjenjuju na pozornici i da publici predstave najzanimljivije točke koje su rezultat dugogodišnjeg bavljenja mađioničarstvom, a ovo je prilika da iz svog bogatog repertoara publici predstave ono najbolje.

foto_tank_magic_show

Casper, ili “tata magije” kako ga kolege vole zvati publici će se predstaviti s nekoliko vrlo zanimljivih točaka, između ostalog i s nekim od trikova koje izvode najpriznatiji svjetski iluzionisti.

Magic Albin, kojemu su 20 godina proučavanja i življenja s mađioničarstvom dali epitet jednog od najboljih iluzionista ovih prostora česti je sudionik mađioničarskih kongresa i u široj regiji poznat po atraktivnim iluzijama koje će predstaviti riječkoj publici.

Stefano je comedy mađioničar i zabavljač̌ koji se ̌čarolijom bavi dugi niz godina. Član je FISM-e – krovne svjetske organizacije mađioničara, a karakterizira ga opušteniji pristup magiji prepun pozitivne energije. Često uvođenje inovacija te parodije u njegovoj interpretaciji ono su što ga čini posebnim.

Veliko finale ove manifestacije bit će prva ikad patentirana velika iluzija na svijetu i jedna od najpoznatijih iluzija svih vremena – bijeg iz vodenog tanka u kojega će “riječki Houdini” Andrej Škedel ući okovan lancima te će se tako uronjen u vodu pokušati osloboditi. Ovo je ujedno i jedna od najopasnijih iluzija na svijetu koja još nikad do sada nije izvedena na ovim prostorima, a koju će posjetitelji ove mistične večeri premijerno moći pogledati u Centru Zamet! Ovu veliku iluziju, kao i ostale točke posjetitelji će moći pratiti i putem dva video platna smještenim u dvorani, a svjetlosna rješenje i prateća koreografija samo će upotpuniti cjelokupni program.

Ulaz u dvoranu se otvara u 19.00 h, a ulaznice za ovaj zanimljiv spektakl moguće je kupiti u Dallas Music shopu, na riječkom Korzu, na svim prodajnim mjestima Eventima te na sam dan manifestacije na šalteru u sklopu Centra Zamet i to po cijeni od 70 kuna za tribinu te 90 kn i 120 kn za parter.

Ivan Mellor / PodUčkun.net

error: Content is protected !!