Na dokumentarce ovog četvtka besplatno @ Ljetna pozornica

Ambasador

U zahvalu publici zbog razumijevanja nakon otkazivanja projekcije filma ”Che, Novi čovjek” prošlog četvrtka, ove godine organizatori LFF-a na Ljetnoj nude posve besplatno jedno od najboljih svjetskih recentnih dokumentarnih ostvarenja.

Opatija – Program ”Ususret LFF-u” koji se kao uvod u ovogodišnji Liburnia Film Festival održava tijekom kolovoza na maloj sceni Ljetne pozornice, naišao je na neočekivane probleme. Naime, organizatori LFF-a u suradnji s Restartom planirali su svakog četvrtka prikazivati najkvalitetnije svjetske dokumentarne filmove recentne produkcije, no prikazivanje filma ”Che, Novi čovjek” prošlog četvrtka pokvarila je ”viša sila” zbog koje je projekcija bila prekinuta i prije nego što je počela.

– Zbog iznenadnih problema s audio opremom koji su se sinoć pojavili na Ljetnoj pozornici u Opatiji netom prije projekcije filma ‘’Che, Novi čovjek’’, organizatori programa ”Ususret LFF-u – Powered by Restart label“ prikazat će u četvrtak, 16. kolovoza, besplatno za sve posjetitelje, film ‘’Ambasador’’ redatelja Madsa Brüggera koji je na ovogodišnjem Robert festivalu dobio nagradu za najbolji dokumentarac. Zahvaljujemo našoj vjernoj publici na razumijevanju, kazala je producentica LFF-a Maja Uršić Staraj.

Tako da će sva zainteresirana publika moći potpuno besplatno ovog četvrtka pogledati intrigantnu ‘’undercover’’ misiju danskog redatelja, u kojoj, predstavljajući se kao europski diplomat pokušava razotkriti afričku trgovinu krvavim dijamantima. Projekcija je zakazana za 21 sat.

Davor Žic / Liburnija.net

error: Content is protected !!