…na kafe: Ines Greblo

kafeKastav – U našoj stalnoj rubrici ”na kafe” na red došla još jedna dama. Dame i gospodo – Ines Greblo! Istrijanka na privremenom radu u Kastvu, u funkciji direktorice Kastafskog kulturnog leta. Da pod njezinom čvrstom rukom uspješno funkcionira KKL svima je dobro znano, kao i autoru ovog teksta. No, pustimo sad posao po strani i posvetimo se ležernijim temama!
Što ćeš danas slušati, i koju knjigu trenutno čitaš?
Nabavila sam kolekciju CD sa 100 naljepših pjesama filmske glazbe, koju inače slušam. Danas s obzirom na kišu i kraj godine, odabrati ću jedan od CD na kojima je instrumental. Trenutno čitam knjigu indijskog autora Osha “Moj put, put bijelih oblaka”; inače omiljena knjiga je roman Johna Shorsa “Pod mramornim nebom”(Taj Mahal).
Što cijeniš kod ljudi?
Iskrenu namjeru, bez obzira na vanjske manifestacije te iste namjere. Volim kad su ljudi dobronamjerni, konstruktivni i pažljivi. Ne osjećam se ugodno s osobama koje u svom razmišljanju i ponašanju misle samo na sebe te nemaju senzibilitet prema drugima.
Kamo ideš za kraj godine?
Ne držim puno do tog datuma, u smislu nekog posebnog slavlja ili obilježavanja. To mi je uvijek
prigoda da se osvrnem, zastanem, nazovem drage ljude, nekome zahvalim.
Po čemu ćeš pamtiti 2009. godinu?
Po ljudima koji su ušli u moj život i učinili ga boljim i plemenitijim. Ustvari, zahvalna sam za sve što se događalo u poslovnom i privatnom okruženju jer su me ta zbivanja na novi način povezala sa suradnicima i bliskim osobama. Definitivno godina novih horizonta…

Ines Greblo - Direktorica Kastafskog kulturnog leta

Ines Greblo - Direktorica Kastafskog kulturnog leta


Nikola Cvjetović

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net