…na kafe: Sanjin Štanc

na_kafe_smlŠto povezuje bendove Mustafe i Windfuckerse, Puhački orkestar Lovran te Štićenike Maria Furke? Odgovor je – Sanjin Štanc. Talentirani mladi glazbenik već se odavno etablirao na lokalnoj demo sceni, a u posljednje vrijeme ”palio je i žario” pusnim veselicama… Ovih dana priprema i jedan novi glazbeni projekt, što je bio dobar razlog da ga pozovemo ”na kafe”.
Alo, Štanc, šta ima? Žena, djeca?
– A, baš ništa, k’o i obično. Malo lijevo pa malo desno i tako iz dana u dan, pa se nešto malo radi, svira, gubi dane… Žena i djeca??? To ti je meni još uvijek daleka budućnost.

Liburnija.net: Skoro k'o Clapton...

Liburnija.net: Skoro k'o Clapton...


Jesi spreman za povratničku turneju Tajči? Priča se po Lovranu da si već kupio karte i navijačke rekvizite…
– Tajči, tko je to???? Šalim se….Naravno da sam spreman, psihički spreman za gomilu reklama u svim medijima… Tko zna kakav će slogan koncerta bit, s obzirom na Brenin koncert u Rijeci ovih dana, kako ono? Budi muško pa odvedi curu na koncert Lepe Brene hahahahaha… Stvarno moraš bit Alfa mužjak za takav pothvat hahahahahah…
Sanjin i 'kafe'

Sanjin i 'kafe'


Evo pohvalit ću ti se da sam već kupio kartu i sredio si prijevoz za Rogera Watersa u Zagrebu 13 travnja. ipak vidjet jednog Floydovog člana uživo puno znači kad već ne možeš vidjet svih… i još planiram bar na jedan koncert do početka ljeta, možda na Jeff Becka u Ljubljani.
Kako napreduje glazbena karijera?
– Uf…..moja glazbena karijera, ako to uopće možemo nazvat bilo kakvom vrstom karijere, je malo u silaznoj malo u uzlaznoj putenji, ali iskreno ću ti reći da se pomalo osjećam kako da me krenulo, iako ne očekujem ništa k’o i inače jer je to krvav put. Evo sad su završile maškare pa se puno sviralo s Mustafima, vidjelo nas je i čulo puno ljudi, s obzirom da smo sviralo u Kampusu, dobili smo samo pozitivne kritike i tko zna? Možda nešto od toga i bude… Trenučno sviram i s Mariom Furkom i jedan sam od njegovih Štićenika i mogu ti reć da sam veoma zadovaljan bandom, kolegama, vrstom muzike i kompletno vibrom jer se stvarno kvalitetno radi… Nikakve planove za budućnost nemam, što se moje glazbene ”karijere” tiče. Iz dana u dan, korak po korak, pomalo napredujem, bar se nadam da je tako hahahaha.
Liburnija.net: Mustafi live @ Ičići

Liburnija.net: Mustafi live @ Ičići


Davor Žic / Liburnija.net
…a kafe su s nama popili: …na kafe: Denis Razumović Razz, Maria Iveković, Danijel Liber, Slavica Mrkić Modrić, Mladen Sinožić, Marijana Kalčić Grlaš, Ines Greblo, Riccardo Staraj, Sandi Krstinić i Neven Varljen.