Na Ledenu čaroliju stižu Djedovi Božićnjaci koji itekako znaju kako svirati sax @ Opatija

mrazovi_kvartet_saksofona_2016_01

Iza neobičnog naziva koncerta ”skriva” se Kvartet saksofona Orkestra grada Labina, koji su osnovali su 2006. godine članovi Orkestra Grada Labina, na čelu sa dirigentom GOL-a, Frankom Ružićem.

Opatija – Koncert ”Djedovi Božićnjaci sviraju sax” u sklopu manifestacije ”Ledena čarolija” održat će se srijedu, 28. prosinca s početkom u 19 sati na opatijskoj Ljetnoj pozornici. Ulaz je slobodan.

Iza neobičnog naziva koncerta ”skriva” se Kvartet saksofona Orkestra grada Labina, koji su osnovali su 2006. godine članovi Orkestra Grada Labina, na čelu sa dirigentom GOL-a, Frankom Ružićem. Djeluju na području Istarske županije i šire. Za svoje brojne nastupe u domovini ubiru pohvalne kritike publike i glazbenih stručnjaka za svoju uspješnu kulturnu djelatnost.

Uz većinu klasičnog repertoara za taj sastav i aranžmana skladbi različitih glazbenih stilova (od renesanse do progresivnog jazza), koje se mogu čuti na njihovim koncertima, kvartet izvodi i djela hrvatskih, slovenskih i drugih autora. Članovi orkestra su Franko Ružić, sopran saksofon, Roni Bertoša, alt saksofon, Flaviano Miletić, tenor saksofon i Lučano Miletić, bariton saksofon.

Na Ledenu čaroliju dolaze odjeveni kao Djedovi Božićnjaci koji itekako znaju kako svirati sax!

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!