Na memorijalnom turniru “Željko Higl“ Riječanima sedam medalja @ Vinkovci

Klara Mura, Helena Stanišić, Marino Arzon i Luka Viljušić osvojili su prvo mjesto, David Prpić, Ena Brkić i Borna Rošić treće dok je Marko Drozdek osvojio peto mjesto, javila je Ivona Jovičić ispred Judo kluba Rijeka.

Vinkovci – U dvorani Ekonomske i trgovačke škole Ivana Domca održano je natjecanje ”Judo kup Željko Higl 2018”. Natjecanje se odvija u organizaciji ”Judo kluba Vinkovci”, uvršteno je u kalendar Hrvatskog judo saveza te je bodovno za uzraste mlađih kadeta, kadetkinja i kadeta te kadetkinja u Super kupu.

– Dvanaesto je to po redu Međunarodno natjecanje u kojemu sudjeluje pet zemalja: Ukrajina, Mađarska, Srbija, BiH i Hrvatska. Nastupalo je 400 natjecatelja među kojima i 8 naših članova koji su ostvarili odličan rezultat i time najavili visoka očekivanja uoči nadolazećeg državnog prvenstva u Splitu. Klara Mura, Helena Stanišić, Marino Arzon i Luka Viljušić osvojili su prvo mjesto, David Prpić, Ena Brkić i Borna Rošić treće dok je Marko Drozdek osvojio peto mjesto, javila je Ivona Jovičić ispred Judo kluba Rijeka.

N. Cvjetović / PodUčkun.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net