Na PH za mlađe kadete i mlađe seniore natjecatelji “JK Rijeka” osvojili pet medalja!

Moramo izdvojiti vrijednu natjecateljicu Laru Šušnić koja se okitila medaljama u dvije uzrasne kategorije, u mlađim kadetkinjama zlatom te u mlađim seniorkama srebrom.

Rijeka – Na PH održanom u Splitu nastupilo je 204 natjecatelja u mlađim kadetima te 123 natjecatelja u mlađim seniorima.

– Nakon kvalitetno odrađenih priprema pokazalo se da trud nije bio uzaludan. U odličnim borbama imali smo zaista priliku vidjeti kontinuitet stalnog napretka u rezultatima i kvaliteti generacije koja već nekoliko godina svojim trudom, radom i stručnim vodstvom predstavlja budućnost našeg kluba. JK Rijeka je osvojio pet medalja od kojih dva zlata, dva srebra i jednu broncu! Moramo izdvojiti vrijednu natjecateljicu Laru Šušnić koja se okitila medaljama u dvije uzrasne kategorije, u mlađim kadetkinjama zlatom te u mlađim seniorkama srebrom. Također moramo napomenuti da smo u ukupnom poretku od 33 kluba zauzeli treće mjesto što je veliki napredak za naš klub. Osim Lare, medalju je osvojila Ira Bradić te Luka Viljušić i Borna Rošić. Čestitke osvajačima medalja na rezultatu, ostalima na trudu i naravno trenerima, poručila je Ivona Jovičić, ispred Judo kluba Rijeka.

N. Cvjetović / PodUčkun.net