Na području Liburnije 19 novozaraženih osoba virusom COVID-19

Moli se stanovništvo i poslodavce da i dalje sustavno provode sve propisane protuepidemijske mjere: nošenje maski i socijalno distanciranje od minimalno dva metra u zatvorenom prostoru kao i stalnu dezinfekcija ruku.

Matulji, Opatija, Lovran, Mošćenička Draga – Tijekom posljednja 24 sata na području Općine Matulji zabilježeno je 8 novih slučaja zaraze virusom COVID-19. Na području općine s današnjim danom imamo 64 aktivna slučajeva osoba zaraženih virusom COVID-19. Na području Grada Opatija u posljednja 24 sata zabilježeno je 8 novih slučajeva zaraze koronavirusom i trenutno je na području Opatije 66 aktivnih slučaja zaraze koronavirusom, dok su u Lovranu zabilježena dva nova slučaja, a ukupna brojka na području općine Lovran iznosi 34 osobe. Niz od pet dana bez zaraženih osoba danas je prekinut, a na području Mošćeničke Drage zabilježen je jedan slučaj.

Također, molimo stanovništvo i poslodavce da i dalje sustavno provode sve propisane protuepidemijske mjere: nošenje maski i socijalno distanciranje od minimalno dva metra u zatvorenom prostoru kao i stalnu dezinfekcija ruku.

error: Content is protected !!