Na terasi hotela Milenij počinje koncertni program ‘Music by the sea’ @ Opatija

milenij_terasa_noc

Prvi od sedam velikih ljetnih događanja četvrtkom pod nazivom ‘Divertimento’ možemo opisati kao tipičnu klasičnu salonsku kapelu koja izvodi raznolik program u tri dijela.

Terasa hotela Milenij...

Terasa hotela Milenij…

Opatija – Ovog četvrtka, 03. srpnja, s početkom u 21 sati na terasi hotela Milenij započinje već poznati ljetni serijal vrhunskih glazbenih događanja. I ove godine, u sklopu ljetnog programa, na najpoznatijoj opatijskoj terasi održati će se sedam velikih koncerata u kojima gostuju iznimni vokalni solisti i neki od najboljih hrvatskih glazbenika.

– Prvi od sedam velikih ljetnih događanja četvrtkom pod nazivom ‘Divertimento’ možemo opisati kao tipičnu klasičnu salonsku kapelu koja izvodi raznolik program u tri dijela. U prvom dijelu nastupa kvartet Veljak s poznatim melodijama klasične glazbe te im se u drugom dijelu pridružuju ostali članovi ‘Divertimenta’ i slijede izvedbe Straussovih valcera, polki, klasični čardaš Brahmsa i Montija, popularne arije, tarantele i ostale klasične kompozicije. Za sam kraj uz Sinatrine evergreene očekuju nas i najveći hitovi Tine Turner i Glorije Gaynor, poručili su organizatori iz Milenij hotela.

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!