Na terenima sportskog centra “Damar” održan badminton trening kamp @ Rukavac

badminton_trening_kamp_rukavac_2016 (3)

Osim treniranja u dvorani, sudionici kampa imali su prilike zaigrati vaterpolo i upoznati naš kraj na biciklima.

badminton_trening_kamp_rukavac_2016 (2)

Rukavac – Na terenima sportskog centra “Damar”, od 20 do 27. kolovoza održao se internacionalni Badminton trening kamp. Na kampu je sudjelovalo četrdesetak igrača klubova iz regije (BK Rukavac, KŠR Gorovo, BK Sušak i SC Out) te igrači iz Slovenije, a voditelji te ujedno i profesionalni treneri bili su Damir Ilić (Cro) i Blaž Zakotnik (Slo). Osim treniranja u dvorani, sudionici kampa imali su prilike zaigrati vaterpolo i upoznati naš kraj na biciklima.

Posljednji dan kampa održan je turnir parova, čiji se ždrijeb održao po “Champagne” sistemu, tj. tijekom turnira igrači mijenjaju partnere te skupljaju pojedinačno bodove.

badminton_trening_kamp_rukavac_2016 (1)

Edita Gregorić (Slo) i Damir Ilić (BK Sušak) osvojili su prvo mjesto, Dalibor Dorinko (Bk Rukavac) i Marino Debelić (Sc Out) osvojili su drugo, a Vlado Pezdevšek (Sc Out) i Marko Šepić (Bk Rukavac) treće. Pojedinačno najbolja igračica bila je Svetlana Katić (BK Rukavac), a najbolji igrač po bodovima bio je Marko Šepić (Bk Rukavac). Poslije održanih finala uslijedila je zabava uz roštilj!

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!