Na Uskrsni ponedjeljak održava se jubilarna biciklijada U spomen Dejanu Ljubasu i Daliboru Kalčiću @ Matulji

U sklopu biciklijade bit će i brdska biciklistička utrka za pokal „Skok na Grobnik“, kao i trkačko natjecanje „Trk na Grobnik“ u dužini od 2.800 metara, od Lukeži do grada Grobnika.

Matulji – Jubilarna 5. memorijalna biciklijada „U spomen Dejanu Ljubasu i Daliboru Kalčiću“ održat će se sutra, u ponedjeljak 2. travnja na dionici od Jušići – Lukeži – Dražice. U sklopu biciklijade bit će i brdska biciklistička utrka za pokal „Skok na Grobnik“, kao i trkačko natjecanje „Trk na Grobnik“ u dužini od 2.800 metara, od Lukeži do grada Grobnika.

Kako su najavili organizatori, biciklijada se vozi od Jušića preko Marišćine, Saršona i Trnovice u Lukeže, gdje će se odati počast Dejanu i Daliboru.

– Iz Lukeža startaju utrke natjecatelja do grada Grobnika, dok će ostali učesnici biciklijade iz Lukeža ići „drito“ na cilj u Dražice, objasnili su organizatori.

Prijave u Dražicama traju od 8.30 do 9.30 sati, nakon čega će prijavljeni učesnici biti autobusom prevezeni na start u Jušiće, gdje će se prijave nastaviti do 10.45 sati.

– Start biciklijade predviđen je za 11 sati, start utrke iz Lukeža u 13.30 sati, a dolazak u Dom Dražice u 14 sati. Slijedi ručak, druženje te oko 15 sati proglašenje najbržih biciklista i trkača te nagradna tombola, objasnili su organizatori.

Startnina iznosi 60 kuna, a uključuje majicu, ručak, osvježenje i nagrade natjecateljima.

D. Ž. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!