Nabava udžbenika za osnovnoškolce @ Opatija

dnd_ljetne_aktivnosti-3

Najveći broj učenika s područja Grada Opatije je upisano u OŠ “R. K. Jeretov”, veći broj u lovransku školu, OŠ “V. C. Emina”, no jedan dio učenika je i u matuljskoj školi, OŠ “A. Mohorovičića”.

Opatija – Kako stoji na službenim stranicama, za slijedeću školsku godinu, grad Opatija će sufinancirati nabavu udžbeničkih kompleta.

– Pozivamo roditelje i učenike na razmjenu udžbenika koja će se u organizaciji OŠ “RK Jeretov” i Vijeća roditelja održati u prostorima škole, u subotu 15. lipnja 2013. od 9,00 do 12,00 sati. Tijekom ljeta će svi učenici moći razmjenjivati udžbenike u prostorima Društva Naša djeca Opatija, od 9,00 do 16,00 sati. Pozivamo učenike i roditelje da razmjenjuju udžbenike, ostave ih u školi ukoliko ih nemaju potrebe razmjenjivati, a naročito pozivamo 7. i 8. razrede da to učine, stoji u objavi na službenim stranicama grada.

Najveći broj učenika s područja Grada Opatije je upisano u OŠ “RK Jeretov”, veći broj u lovransku školu, OŠ “VC Emina”, no jedan dio učenika je i u matuljskoj školi, OŠ “A. Mohorovičića”.

Grad Opatija će kao i prošle godine sufinancirati nabavu udžbeničkih kompleta za učenike s područja Grada Opatije, a koji su korisnici prava iz socijalnog programa Grada Opatije, bez obzira u koju školu su upisani.

I. Mellor / Liburnija.net

error: Content is protected !!