Najave, najave, najave…

sajoOpatija – Bogat i raznolik raspored događanja predvidila je opatijska hotelijerska tvrtka Liburnia Riviera Hoteli, prvenstveno u svoja dva “A” hotela – Ambasadoru i Adriaticu.
Događanja počinju ove subote, 6. ožujka, kada se kao zagrijavanje za Osmi mart u hotelu Ambasador održava “Ladies night”, odnosno – noć žena. Program počinje u 20 sati, a u njega su uključeni bogata svečana večera, revija večernjih haljina, revija frizura, muški striptiz, bogata tombola i još mnogo toga… Voditelj i zvijezda večeri je Dražen Turina Šajeta, a cijena po osobi je 180 kuna.
Istoga dana, na istom mjestu, završava i 2. Kongres sudskih vještaka s međunarodnim učešćem na kojem će biti predstavljeno ukupno 49 radova, a svaki sudionik Kongresa dobit će Certifikat koji će strukovne komore vrednovati odgovarajućim brojem bodova. Međunarodni i domaći sudski vještaci – ujednite se, i to pod ciljevima Kongresa, koji su okupljanje relevantnog broja sudskih vještaka iz Hrvatske i susjednih nam zemalja, upoznavanje s područjima bavljenja, istraživanjima i praksom sudskog vještačenja, objavljivanje dilema i novih spoznaja iz rada sudskih vještaka, donošenje smjernica organizacijskog i stručnog razvoja organizacija sudskih vještaka i vještaka pojedinaca, uspostavljanje osobnih kontakata među sudskim vještacima te međusobno bolje upoznavanje.
Nakon vještaka slijede vještaci. Ili vješci. No, uglavnom muške vještice, kako god se one zvale. Šalimo se, naravno, iako Svijet ezoterije nije razlog za šalu. Naime, tradicionalno druženje ezoteričara održat će se 13. i 14. ožujka (odnosno idućeg vikenda) u hotelu Admiral uz brojna predavanja i radionice.
Ne propustite jedinstvenu priliku – Keith Sherwood, poznati iscjeljitelj i duhovnjak, će 13.03. u 16.30h održati predavanje “Intimnost, ljubav i transedencija”. Proizvodi i usluge svih izlagača su po nižim, sajamskim cijenama, a ulaz za sva predavanja je uključen u cijenu ulaznice od 15 kn – pa navali narode…
Davor Žic

error: Content is protected !!