Najavljen 5. Exclusive Auto Moto Show koji će se održati u prostoru dvorane centra Zamet

...arhiva...

…arhiva…

Što se premijera tiče na 5. Exclusive auto moto show stižu noviteti iz Honde, Nissana, Toyote, Volkswagena i mnogih drugi. Također, ovogodišnja manifestacija ima i veliku nagradnu igru u suradnji s Novim Listom, u kojoj će posjetitelji sajma moći će osvojiti motocikl Honda CBR.

Rijeka – Nakon iznimno uspješne četiti godine postojanja manifestacija Exclusive Auto Moto show dolazi do svojeg petog izdanja. Prošle godine je Exclusive Auto Moto Show posjetilo 70.000 ljudi, a bilo je izloženo 120 modela automobila i motocikala, među kojima i 13 premijera. Peta godina manifestacije, riječki auto sajam, prikladno smješta i u peti mjesec, ali i na novu lokaciju. Tako će se 5. Exclusive Auto Moto Show ove godine održati od 4. do 7. svibnja u prostoru dvorane Centra Zamet.

Naime, riječki auto show, koji postoji još od 2013. godine, u dosadašnja 4 izdanja održavao se u Tower Centru Rijeka, koji je bio odlična lokacija, na koju su se posjetitelji pomalo i navikli. No kako je sajam svake godine rastao i brojem izlagača, ali i posjetitelja, ove godine seli na još veću kvadraturu i novu lokaciju. Riječ je o jednom od najzanimljivijih arhitektonskih objekata u Rijeci i jednom od najnagrađivanijih u Hrvatskoj. U centralni dio dvorane smjestit će se auto kuće, dok će na galeriji biti motori i popratna industrija. Osim što će prostor dvorane biti komotniji za posjetitelje, organizatori planiraju iskoristiti i prostor ispred dvorane, točnije Trg riječkih olimpijaca, na kojem će se također smjestiti neki izlagači. Uz automobile i motocikle na koji su se posjetitelji EAMS-a već navikli, ovogodišnji Exclusive Auto Moto Show u svom će programu imati i program lakih gospodarskih vozila.

Ovogodišnje izdanje manifestacije, kao i svake godine, ponudit će uz razne premijere, i popularne „jurilice“ te ekskluzivna vozila. Osim svih auto kuća koje djeluju na našem području, dio prostora predviđen je za old timere i sportske klubove pa će se moći vidjeti razne trkaće automobile koji sudjeluju na hrvatskim i europskim prvenstivma, a na samom otvaranju moći i Peugeot 208 R5, automobil kakav se vozi na svjetkom rally prvenstvu.

Što se premijera tiče na 5. Exclusive auto moto show stižu noviteti iz Honde, Nissana, Toyote, Volkswagena i mnogih drugi. Također, ovogodišnja manifestacija ima i veliku nagradnu igru u suradnji s Novim Listom, u kojoj će posjetitelji sajma moći će osvojiti motocikl Honda CBR.

Manifestaciju je i ove godine prepoznala INA koja je ujedno i zlatni pokrovitelj, a 5. EAMS podržava i Grad Rijeka. Riječki auto show će kao i svih prethodnih godina za posjetitelje biti besplatan, a radno vrijeme bit će u četvrtak, 4. svibnja od 17 – 20 sati, dok će u petak, subotu i nedjelju (5., 6. i 7. svibnja) radno vrijeme biti od 10 do 20 sati.

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!