Najavljen blues vikend – Riccardo Staraj u Coco baru, Edi East Trance Blues bend u Velebitu

— Vjerujemo da će vrijeme, publika i atmosfera biti naklonjeni ovom vrhunskom blues vikendu u Mošćeničkoj Dragi, najavio je Riccardo Staraj.

Mošćenička Draga – Narednog vikenda, 28. i 29. kolovoza Draga će ponovo živjeti u ritmovima bluesa što bi trebao biti i zaključni blues program ovog ljeta.

Edi East Trance Blues

– U Coco beach baru na kraju plaže Sipar u petak 28. kolovoza nastupa Riccardo Staraj i njegov Midnight Blues Band “pojačan” Mauro Starajem na klavijaturama koji će se bendu pridružiti nešto kasnije. Staraj i njegov bend nastupit će u originalnoj postavi – gitara, bas, bubanj, truba, vokal. Koncert počinje u 21 sat, ulaz je slobodan, a Coco će za tu priliku posluživati blues koktele i ostala ljetna pića. Sljedećeg dana, subotu 29. kolovoza na terasi buffeta Velebit nastupit će popularni Edi Maružin iz Gustafa, no ovog puta bez Gustafa i Bandita, već sa svojim odličnim Edi East Trance Blues bendom s kojim je već svirao na Liburniji (blues festival, opatija on blues, itd..). Odličan spoj bluesa i etna istarskog poluotoka novost je na blues sceni Hrvatske, Edi naravno interpretira sve pjesme “pod domaći” a band sastavljen od provjerenih glazbenika savršeno prati svaku ispjevanu dionicu iz glasa glasovitog Maružina, osnivača Gustafa i nepresušnog istarskog kreativca koji nas svake godine iznenađuje s nekim novim projektom, ovoga puta bluzom Istre. Kao gosti nastupit će duo Staraj-Sedlak (vokal i gitara) koji će odsvirati tri pjesme. Ulaz je slobodan. Vjerujemo da će vrijeme, publika i atmosfera biti naklonjeni ovom vrhunskom blues vikendu u Mošćeničkoj Dragi, najavio je Riccardo Staraj.