Najavljen bogat program “Opatijskog sportskog dana” za subotu 13. rujna

dani_sporta_opatija_2014

Predstavljena je i brošura Športskog Saveza Grada Opatije s iscrpnim i detaljnim pregledom svih sportskih klubova koji djeluju na području grada unutar Saveza.

Opatija – Bogat program obilježavanja Sportskog dana u Opatiji koji je na rasporedu ove subote, 13. rujna, najavljen je na jučerašnjoj tiskovnoj konferenciji. Na konferenciji su sudjelovali Fernando Kirigin, predsjednik Športskog saveza Grada Opatije, Fredi Glavan, ravnatelj škole “Rikard Katalinić Jeretov” Opatija, Dalibor Korenić, predstavnik Kluba za športsku rekreaciju ”Gorovo“, i Branko Močibob, tajnik Športskog saveza Grada Opatije.

Osim programa manifestacije koja je zakazana na porstoru Sportske dvorane Marino Cvetković, predstavnici Športskog Saveza Grada Opatije predstavili su prigodno tiskanu brošuru u kojoj je dan iscrpan i detaljan pregled opatijske sportske zajednice. U brošuri su svoje mjesto našli svi sportski klubovi koji djeluju na području grada u okviru Saveza.

Svoje aktivnosti predstaviti će i AK Opatija motorsport

Svoje aktivnosti predstaviti će i AK Opatija motorsport

Ovom manifestacijom koja će se odvijati u subotu ujedno će se obilježiti i Hrvatski olimpijski dan.

Na prostoru ispred dvorane u subotu prisutnima će se predstaviti sportske udruge koje djeluju na području Grada Opatije, dok će se u samoj dvorani odvijati sportski program koji će uključivati rukomet, mali nogomet, aerobic, odbojku, tenis, stolni tenis, badminton, košarku, karate i borilačke sportove. Cijeli događaj bit će popraćen zabavno-edukativnim programom uz voditelja i glazbu.

Osim sadržaja na prostoru dvorane na programu će biti i ”Hodanjem do zdravlja“ – nordijsko hodanje i pješačenje opatijskom povijesnom stazom Carmen Sylva za umirovljenike, ostalo građanstvo i djecu. Športski savez Grada Opatije će na manifestaciji dijeliti brošuru ”Pregled opatijske sportske zajednice riječju i slikom“ koja je izdana povodom ovog događaja. Brošura će biti podijeljena u osnovnoškolcima da se na vrijeme mogu upoznati sa ponudom i sadržajem sportskih klubova, dok u subotu školarci zainteresirani za bavljenje nekim sportom i učlanjenje u neki od klubova sve informacije mogu dobiti na licu mjesta, od djelatnika klubova.

Na subotnjoj manifestaciji sudjelovati će slijedeći klubovi: AK Opatija motorsport, Boćarski klub Opatija, Društvo za športsku rekreaciju Marinovi prijatelji, Društvo sportova na moru Volosko, Jedriličarski klub Opatija, Karate klub Opatija, Košarkaški klub Opatija, Klub za športsku rekreaciju Gorovo, Malonogometni klub Gorovo, Muški rukometni klub Opatija, Nogometni klub Opatija, Odbojkaški klub Opatija, Opatija fight club, Rukometni klub Liburnija, Stolnoteniski klub Opatija 08, Streljački klub DVD Opatija, Šahovski klub Volosko, Športsko-ribolovni klub Ičići, Športsko-ribolovni klub Jadran, Teniski klub Opatija, Vaterpolo klub Opatija, Yacht club Croatia, Planinarsko društvo Opatija, Mažoretkinje Grada Opatije, Crveni križ klub 60+, Društvo naša djeca Opatija, Udruga osoba s invaliditetom Opatija, O.Š. R. K. Jeretov, Opatija, Dječji vrtić Opatija i Mali vatrogasci. Opatija,

N. Cvjetović / PodUčkun.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net