Najavljen boksački spektakl ‘Noć šampiona Matulji 2019’ – Prihod od ulaznica namijenjen je Dječjoj bolnici Kantrida za onkološke potrebe

Predstojnica Klinike za pedijatriju KBC-a Rijeka prof. dr. sc Jelena Roganović, zahvalila se organizatorima i pokroviteljima na sredstvima koje će darovati KBC Kantrida te istakla značaj ovakvih donacija za liječenje najmlađih…

Rijeka – Pod pokroviteljstvom Primorsko-goranske županije i Općine Matulji sljedećeg vikenda (30.11.-1.12.) održat će se sportsko-zabavni spektakl „Noć šampiona Matulji 2019“.

Kako je najavljeno, u subotu će se najprije održati Prva Hrvatska boksačka liga u kojoj će nastupiti najbolji boksači i boksačice iz Hrvatskih klubova, a u nedjelju će se održati međunarodni boksački dvoboj Hrvatska protiv Italije. O samom događaju govorili su pročelnik Ureda županije Goran Petrc, zamjenica načelnika Općine Matulji Eni Šebalj, predstojnica Klinike za pedijatriju KBC-a Rijeka prof. dr. sc Jelena Roganović, predsjednik Boksačkog kluba „Šampion“ Rijeka Franjo Marković i predsjednik Boksačkog saveza PGŽ Ante Vičević. Sav prihod od ulaznica namijenjen je Dječjoj bolnici Kantrida za onkološke potrebe i nabavku monitora za nadzor životnih funkcije. Ulaznice za oba dana moguće je kupiti već od ovog petka internetskom prodajom preko mojekarte.hr dok će se dio ulaznica moći kupiti na prodajnom mjestu na ulazu Školsku sportsku dvoranu svakog radnog dana i subotu od 10 do 12 sati te od 16 do 18:30 sati.

Pročelnik Ureda županije Goran Petrc zahvalio je organizatorima na velikoj sportskoj manifestaciji značajnoj za cijelu PGŽ i Općinu Matulji koja je domaćin te istaknuo zadovoljstvo što će se cjelokupan prihod od karata usmjeriti dječjoj bolnici Kantrida za nabavku opreme za Odjel onkologije.

Zamjenica načelnika Općine Matulji pozvala je sve građane kako Općine Matulji i Liburnije tako i Rijeke i Riječkog prstena da budu dio ovog velikog boksačkog spektakla kupe karte za oba dana te time pomognu bolesnicima Dječje Bolnice Kantrida , malim-velikim borcima koji svakoga dana vode bitku za život uz pomoć izvrsnih liječnika Dječje Bolnice Kantrida i time ispune cilj ove sportske manifestacije, a to je spašavanje života posebno najmlađih.

Predstojnica Klinike za pedijatriju KBC-a Rijeka prof. dr. sc Jelena Roganović, zahvalila se organizatorima i pokroviteljima na sredstvima koje će darovati KBC Kantrida te istakla značaj ovakvih donacija za liječenje najmlađih; dok su predsjednik Boksačkog kluba „Šampion“ Rijeka Franjo Marković i predsjednik Boksačkog saveza PGŽ Ante Vičević istakli program za oba dana, činjenicu da će posjetitelji moći uživati u izvrsnom boksu najboljih boksača hrvatskih klubova, mečevima ženskog boksa te izvrsnom boksačkom dvoboju reprezentacija Hrvatske i Italije.

error: Content is protected !!