Najavljen doček Svetog Nikole u restoranu Kinkela @ Bregi

Arhiva

Arhiva

Djeca s područja MO Bregi imaju pravo na besplatan program, ostali moraju platiti 30 kuna.

Bregi – Doček Sv. Nikole za matuljsko područje održat će se 5. i 6. prosinca u restoranu ”Kinkela” u Bregima, u organizaciji ovog ugostiteljskog objekta i Mjesnog odbora Bregi, a svi zainteresirani trebali bi se prijaviti do 30. studenog.

– Sudjelovati mogu sva djeca do 10 godina, a plaća se participacija u iznosu od 30 kuna po djetetu. Sa MO Bregi kao suorganizatorom Sv. Nikole odlučeno je da su svi roditelji djece sa prebivalištem u Bregima oslobođeni participacije te će djeca poklone dobiti besplatno, ali roditelji ih moraju prijaviti putem telefona, kazala je Patricija Radetić uime organizatora.

Pream njenim riječima, posjetitelji će moći uživati u duhovitoj predstavi Magic Stefana pod nazivom ”Pjevam, sviram, čarobiram” u trajanju od 35 minuta, a u predstavi sudjeluje plišanac Roko kuna (Rocky Racoon) i Mišonja (veliki bijeli miš). S njima se publika zabavlja kroz šaljive skečeve i trikove, a tijekom predstava koriste se i velike iluzije gdje djeca interaktivno sudjeluju – primjerice, lete na pozornici.

– Nakon predstave dočekat ćemo Svetog Nikolu koji će pozvati jednog po jednog da preuzmu poklon i ako žele da se fotografiraju sa njime. U sklopu dočeka Sv. Nikole biti će organizirana zabava za klince te čašćenje djece, kazala je Radetić, naglasivši da će doček biti održan 5. prosinca s početkom u 17 sati, a u slučaju da bude više od 50 prijavljenih, i dan kasnije, ali s početkom u 18 sati.

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!