Najavljen festival Hairstyle News @ Opatija

Liburnija.net: Međunarodni festival Hairstyle News 2011. @ Opatija

Liburnija.net: Međunarodni festival Hairstyle News 2011. @ Opatija


Radionice, sajam, seminari i okrugli stolovi na više lokacija diljem Opatije održat će se ove subote i nedjelje, 24. i 25. ožujka, u sklopu festivala ”Hairstyle News”.
Opatija – Frizeri će ponovno ovog vikenda dominirati Opatijom, jer će se na nekoliko gradskih lokacija održati međunarodni frizerski festival ”Hairstyle News 2012”. Tijekom dva dana – subote i nedjelje, 24. i 25. ožujka, u dvorani Gorovo održat će se sajam izlagača s ponudom proizvoda i opreme za frizerske salone, kao i brojne show demonstracije na centralnoj sajamskoj pozornici u izvedbi vrhunskih frizerskih stilista, na kojem će se prezentirati proizvodi za bojenje, njegu i oblikovanje kose, opremanje salona i namještaj, produživanje kose, perike i umetci, proizvodi za njegu noktiju… Radno vrijeme sajma je od 10 do 19 sati u subotu, te od 9 do 18 sati u nedjelju, a ulaz je slobodan.
U subotu navečer, u 20 i 30 sati u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner održat će se i okrugli stol na temu ”Hrvatski frizeri u Europskoj uniji” na kojem će slovenski frizeri prenijeti svoja iskustva o aktualnim problemima s kojima se susreću frizeri, kao i o novostima i mogućnostima koje nam se otvaraju ulaskom Hrvatske u Europsku uniju. Iste večeri na programu je i hrvatska premijera dokumentarca ”Vidal Sasoon the Movie”, filma o čovjeku koji je škarama promijenio svijet.
Tijekom ova dva dana u hotelu Milenij održat će se i četiri ”look & learn” prezentacija namijenjenih profesionalcima, o čemu više možete saznati na službenim stranicama festivala.
Davor Žic / Liburnija.net

error: Content is protected !!