Najavljen koncertni spektakl u Royal Hallu: Jacques Houdek & Friends te posebna gošća Tereza Kesovija @ Opatija

U dvorani hotela Royal 29. prosinca u 20 sati očekuje nas zaista dvosatni koncertni spektakl uz iznimne izvođače i prekrasan repertoar namijenjen svim generacijama!

Opatija – Vrhunac svih blagdanskih događanja u Amadria Park hotelima je veličanstveni novogodišnji koncert ‘Jacques Houdek & Friends’ na kojemu uz izvrsnoga Jacquesa nastupaju vrhunski vokali Matija Cvek, Edgar Rupena i Alen Đuras dok je za glazbenu pratnju zadužen pijanist Goran Kovačić i violončelist Emanuel Pavon. Koncert je na rasporedu u petak, 29. prosinca, s početkom u 20 sati.
Kao posebna gošća na koncertu nastupa Tereza Kesovija, istinska diva hrvatske glazbene scene koja će za tu prigodu otpjevati neke od svojih najvećih hitova na hrvatskom, ali i na francuskom jeziku. Ono što ovaj koncert čini posebnim je raznolik repertoar od božićnih medleya, svima poznatih evergreena na hrvatskom, engleskom, francuskom i talijanskom jeziku, do najpoznatijih pop hitova današnjice (You raise me up, Larina pjesma, Adeste fideles, Caruso, Shape of you, Di sole e d’azzuro, Moja posljednja i prva ljubavi, Happy New Year i dr.).

U dvorani hotela Royal 29. prosinca u 20 sati očekuje nas zaista dvosatni koncertni spektakl uz iznimne izvođače i prekrasan repertoar namijenjen svim generacijama! Ulaznice su u prodaji na recepciji hotela Continental u Opatiji po cijeni od 120 kn, a za ostale načine kupnje kontaktirati +385 51 278 000, poručili su organizatori.

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!