Najavljen Novogodišnji malonogometni turnir ‘Opatija 2016.’

...arhiva...

…arhiva…

Za nagradni fond u iznosu od 11 tisuća kuna borit će se 16 ekipa iz Hrvatske, a posebno će zanimljivo biti u nedjelju kada je na rasporedu završnica turnira.

Opatija – U dvorani Marino Cvetković od 13. do 17. siječnja održat će se šesto izdanje Novogodišnjeg malonogometnog turnira “Opatija 2016.” Za nagradni fond u iznosu od 11 tisuća kuna borit će se 16 ekipa iz Hrvatske, a posebno će zanimljivo biti u nedjelju kada je na rasporedu završnica turnira.

Na turniru sudjelovati domaćini iz MNK Gorovo, branitelji naslova ekipa Toledo iz Pule, ekipa Caffe bara Tin iz Trinajstića, Brseč, riječke ekipe MNK Kapucini, MNK Prima i Caffe bar Škorpion, kastavska momčad MNK Kastav, Caffe Bar Merag s otoka Cresa, Geomarin iz Novog Vinodolskog, Trumm iz Malinske, crikvenička ekipa Franko i Prijatelji, ekipa El Stil iz Pule koja dolazi već šestu godinu za redom, te po prvi puta na turniru zagrebačka momčad Riblji restoran Korkyra, MNE Fažana i Caffe bar Kota iz Viškova.

Prošlogodišnja pobjednička ekipa

Prošlogodišnja pobjednička ekipa

– Ove smo godine na žalost limitirani vremenom i prostorom te smo mogli primiti tek 16 ekipa. Bili smo primorani odbiti velik broj ekipa koje su htjele sudjelovati na našem turniru, no to neće utjecati na kvalitetu igre. Našem turniru prisustvovat će ponajbolje ekipe i ponajbolji malonogometaši iz regije te smatramo da će to biti jamac punih tribina, poručuju organizatori.

Igrat će se po prilagođenim futsal pravilima u četiri skupine po četiri ekipe od kojih će dvije prvoplasirane ekipe nastaviti natjecanje u knock-out dijelu turnira koji će se održati u nedjelju. Četvrtfinala počinju od 14 sati, dok će se finale igrati u 21. Posljednjeg dana turnira naplaćivat će se ulaznice u obliku donacija, a iznosit će 10 kuna. U nedjelju 17. siječnja na rasporedu je i dječji dio u kojem će se natjecati 12 ekipa iz županije, a najbolji će biti nagrađeni peharima i medaljama. Dječji turnir počinje u 09 sati ujutro.

Pozivamo sve ljubitelje sporta i malog nogometa da svojim prisustvom uveličaju naš tradicionalni turnir, dodali su organizatori.

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!