Najavljen ‘Sajam mogućnosti’ u školskoj sportskoj dvorani @ Matulji

sportska_dvorana_matulji_2014_inter

Ispred ulaza u dvoranu Policijska postaja Opatija također će imati svoj prostor gdje će se prezentirati policijska oprema i tehnika te kroz komunikaciju i druženje između učenika i policijskih službenika nastaviti razvijati odnos povjerenja.

Matulji – U školskoj sportskoj dvorani Matulji, 30. svibnja, s početkom u 9 sati, za učenike četvrtih razreda s područja Liburnije održati ‘Sajam mogućnosti’. Navedena manifestacija namijenjena je za 250 učenika četvrtih razreda svih osnovnih škola s područja Liburnije te njihovim roditeljima.

Kao i do sada, s ciljem uključivanja što većeg broja djece u izvannastavne aktivnosti kao jedan od načina zaštite djece i mladih od sredstava ovisnosti, vandalizma, vršnjačkog nasilja i drugih oblika rizičnog ponašanja, te razvijanje odnosa povjerenja djece s policijom, u Sajmu mogućnosti odvijat će se istovremeno nekoliko aktivnosti. Tako će se na parteru Dvorane odvijat kulturno-zabavni program uz nastupe udruga i klubova koji sudjeluju na Sajmu mogućnosti te sportska natjecanja između učenika u sljedećim disciplinama: potezanje konopa, utrka i skakanje u vrećama. Nadalje, 20 udruga i klubova s područja Liburnije prezentirati će svoje aktivnosti kroz promidžbene materijale i demonstracije te radionice na štandovima.

Ispred ulaza u dvoranu Policijska postaja Opatija također će imati svoj prostor gdje će se prezentirati policijska oprema i tehnika te kroz komunikaciju i druženje između učenika i policijskih službenika nastaviti razvijati odnos povjerenja. Podsjećamo da je Sajam mogućnosti druga komponenta preventivnog programa ”Zajedno više možemo“ kojeg zajedno provode Policijska postaja Opatija, Grad Opatija te općine Matulji, Mošćenička Draga i Lovran.

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!