Najavljen Uskršnji vikend u Milenij hotelima @ Opatija

Kvartet Veljak na terasi hotela Milenij

Kvartet Veljak na terasi hotela Milenij

Nakon uskršnjeg doručka pozivamo vas da dođete na terasu hotela Milenij i uživate u blagdanskom ugođaju uz lijepe klasične melodije, zanosne valcere i plesove u izvedbi izvrsnog Kvarteta Veljak. Ulaz je slobodan.

Opatija – Uskršnji vikend u Milenij hotelima prepun je zanimljivih događanja. Već u subotu, 04. travnja, od 10 sati na terasi hotela Continental održati će se atraktivan animacijski program za najmlađe.

uskrs_program_hotel_milenij_2015

Program počinje dolaskom uskršnjeg zeca s kojim se svi mališani imaju priliku fotografirati i družiti, a nakon toga slijede: potraga za izgubljenim pisanicama, igra spretnosti ‘odmetnute pisanice’, igra ‘šašavi zečji repić’, a atmosferu će zagrijati i Uskršnji mini disco s koreografijama na poznate i djeci omiljene hitove. Sudjelovanje je besplatno, a djeca sa sobom trebaju donijeti košaricu.

U nedjelju 05. travnja u 12 sati na terasi hotela Milenij održat će se tradicionalni uskršnji koncert na kojem ove godine nastupa Kvartet Veljak. Nakon uskršnjeg doručka pozivamo vas da dođete na terasu hotela Milenij i uživate u blagdanskom ugođaju uz lijepe klasične melodije, zanosne valcere i plesove u izvedbi izvrsnog Kvarteta Veljak. Ulaz je slobodan.

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!