Najavljena 4. smotra pčelarstva Primorsko-goranske županije ”Medenjak ‘z Opatije 2017“

…arhiva…

”Medenjak ‘z Opatije“ predstavlja centralno mjesto okupljanja pčelara PGŽ, s ciljem promocije pčelarstva, edukacije pčelara i građanstva, predstavljanja i ocjenjivanja kvalitete medova s područja PGŽ uz mogućnost prodaje i degustacije.

Opatija – Udruženje pčelarskih udruga Primorsko-goranske županije organizira 4. Smotru pčelarstva Primorsko-goranske županije „Medenjak ‘z Opatije 2017“, koja će se održati Sportskoj dvorani Marino Cvetković u Opatiji 20. i 21. listopada. Smotra se održava uz potporu Primorsko-goranske županije, Grada Opatije i Centra za poljoprivredu i ruralni razvoj PGŽ.

„Medenjak ‘z Opatije“ predstavlja centralno mjesto okupljanja pčelara PGŽ, s ciljem promocije pčelarstva, edukacije pčelara i građanstva, predstavljanja i ocjenjivanja kvalitete medova s područja PGŽ uz mogućnost prodaje i degustacije. Zamišljen je kao manifestacija izložbenog, prodajnog, degustacijskog i edukativnog karaktera. Planirani stručno-edukativni program će se odvijati paralelno s izložbom proizvođača pčelinjih proizvoda i pčelarske opreme, a ove godine novost u programu će biti Burza pčelarske opreme. U sklopu sajma će se organizirati i Sajam hrvatskih vina i autohtonih delicija Gast Expo 2017.

Pozivamo sve zainteresirane izlagače – pčelare i proizvođače pčelarske opreme da iskoriste priliku, te predstave svoje proizvode na ovogodišnjoj smotri. Izlagački prostor je besplatan, a sve informacije se mogu dobiti upitom na mail medenjak.opatija@gmail.com ili na internetskoj stranici Udruženja.

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!