Najavljena 7. Večer klapa va Leprince

Arhiva

Arhiva

Etno zbirka Veprinac i ove godine, u ljetnim mjesecima, otvorena je za posjetitelje i to: ponedjeljkom, srijedom, petkom i subotom od 09 do 13 sati te od 17 do 20 sati. Ulaz je slobodan, a zbirka će raditi do 20. rujna 2015.

Veprinac – Ove subote, 4. srpnja, s početkom u 20:30 sati u leprinačkoj Loži, sedmi put zaredom održat će se Večer klapa va Leprince.

Rožice

Rožice

– Ovo leto za vas će na jednen od najlepšeg prirodneh pozornic va Staren grade va Leprince kantat šest ženskeh i šest muškeh klap z naše okolice, Primorja i jena klapa iz Slovenije. Čut ćete ženske klape: Kamelija z Opatiji, Volosko z Voloskega, Sv. Jelena z Dramlja, Puntape z Novega Vinodolskega, Rožice z Šapjan i Kastav z Kastva a od muškeh klap kantat će : Pinguentum z Buzeta, Škvadra z Košane (Slovenija), Skalin z Matuj, Zvonejski kanturi z Zvoneća, Kastav z Kastva i za kraj domaćini Mirakul z Leprinca. Pridite se rashladit va Leprinac, gledalište će bit prošireno kot i vavek – ulaz se ne plaća, poručili su organizatori iz Kulturno društvo Leprinac i klapa Mirakul.

Također, Etno zbirka Veprinac i ove godine, u ljetnim mjesecima, otvorena je za posjetitelje i to: ponedjeljkom, srijedom, petkom i subotom od 09 do 13 sati te od 17 do 20 sati. Ulaz je slobodan, a zbirka će raditi do 20. rujna 2015.
N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!