Najavljena Božićna bajka u Parku prirode Učka @ Poklon

...arhiva...

…arhiva…

U ”Malom Božićnom kinu“ prikazivat će se crtani filmovi božićne tematike. Roditelji i dječica moći će se okrijepiti uz tople napitke, fritule, palačinke, kolače, domaće kobasice te uživati u idiličnoj atmosferi božićne bajke.

Poklon – U prekrasnom blagdanskom ozračju Parka prirode Učka, Grad Opatija i Javna ustanova “Park prirode Učka” i ove godine organiziraju, sedmu po redu, manifestaciju “Božićna bajka u Parku prirode Učka”.

image description

image description

Kako bi se Djed Božićnjak na Učki osjećao kao kod kuće, a posjetitelji doživjeli čari božićne bajke, infocentar na Poklonu ponovno će zasjati u punom blagdanskom sjaju, gdje će se mališani družiti s Djedom Božićnjakom. On će vrlo pažljivo i neumorno slušati i pamtiti sve blagdanske želje, a darivati osmijehom, lijepim željama i, naravno, najmlađima najdražim – slatkišima.

Kako bi dječici upotpunili vrijeme dok čekaju svoj red za ulazak kod Djeda Božićnjaka, organizirana će biti ‘Radionica Djeda Božićnjaka’ u kojoj će najmlađi izrađivati božićne ukrase, čestitke te pisati pisma s božićnim željama. Također, u ”Malom Božićnom kinu“ prikazivat će se crtani filmovi božićne tematike. Roditelji i dječica moći će se okrijepiti uz tople napitke, fritule, palačinke, kolače, domaće kobasice te uživati u idiličnoj atmosferi božićne bajke.

Kako bi se izbjeglo čekanje u redovima pred kućicom Djeda Božićnjaka i ove će se godine prilikom dolaska na Poklon dobiti karticu s brojem, a koja će se podignuti na štandu Parka prirode Učka. Ujedno će se na štandu Parka prirode Učka moći kupiti i prigodni božićni pokloni za djecu.

Djed Božićnjak boravit će u Parku prirode Učka tri dana prema sljedećem rasporedu:

· Petak, 11.12.2015. od 16:00 do 19:00 sati
· Subotu, 12.12.2015. od 13:00 do 19:00 sati
· Nedjelju 13.12.2015. od 13:00 do 19:00 sati

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!