Najavljena humanitrna utrka „Tri, 4, sad!“ s ciljem obilježavanja mjeseca različitosti @ Kastav

Start i cilj će biti na kastavskoj Fortici s početkom u 10 sati. Staza dužine oko 5,5 km vodi od Fortice kroz stari grad prema Crekvini i dalje makadamom do Zvirića (“kod konja”) gdje je i okret, te se istim putem vraća natrag.

Kastav – Humanitarna utrka „Tri, 4, sad!“ u organizaciji Udruge Eduri i SRK Rika održat će se u subotu, 28. travnja s početkom u 10 sati u Kastvu u sklopu obilježavanja mjeseca različitosti.

– Pozivamo sve trkače i trkačice, rekreativce i rekreativke da se pridruže utrci pod nazivom “Tri, 4, sad!” koja se organizira u sklopu obilježavanja mjeseca različitosti. Start i cilj će biti na kastavskoj Fortici s početkom u 10 sati. Staza dužine oko 5,5 km vodi od Fortice kroz stari grad prema Crekvini i dalje makadamom do Zvirića (“kod konja”) gdje je i okret, te se istim putem vraća natrag, poručili su organizatori.

Prijave se primaju putem obrasca na stranicama SRK Rika do petka, 27. travnja u 12 sati, ili na sam dan utrke na startu od 8:30 do 9:45 sati.

– Startnina je simboličnih 20 kuna, plaća se na samom startu. Iznos od startnina ide u dobrotvorne svrhe, tko želi može dati i više. Osigurane su nagrade za prva tri mjesta u ženskoj i muškoj konkurenciji. Nagrade dodjeljuje Decathlon Hrvatska. Utrke za djecu startaju oko 11 sati i za njih nije potrebna prijava ni startnina. Decathlon će djeci omogućiti raznolike sadržaje za slobodnu igru koji će biti postavljeni na Fortici, kazali su organizatori, navevši da je cilj utrke obilježiti mjesec različitosti, djelovati proaktivno, poticati volonterski rad, zdraviji način života, sportski duh i empatiju građana.

D. Ž. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!