Najavljeno humanitarno druženje ‘Zadnje polne va Kastve na 365 metara’

D'Beni band

D’Beni band

U prigodnom programu nastupiti će Dražen Turina Šajeta, Trio Rio, SuperCover Band, D`Beni Band, Grupa Venus i Duo CONS Acoustic.

Kastav – Posljednjeg dana ove godine, 31. prosinca, u vremenu od 10 do 14 sati, na Trgu Matka Laginje, održat će se glazbeni program pod nazivom ‘Zadnje polne va Kastve na 365 metara’. Druženje je humanitarnog karaktera, a sredstva prikupljena tim putem biti će donirana Udruzi DIRA, koja pomaže djeci s poteškoćama u razvoju, za nabavku didaktičkih pomagala koja su im neophodna.

Arhiva

Arhiva

U prigodnom programu nastupiti će Dražen Turina Šajeta, Trio Rio, SuperCover Band, D`Beni Band, Grupa Venus i Duo CONS Acoustic.

Ugostitelji i sponzori koji podržavaju manifestaciju su Old School Pub, Caffe bar Loža, Art Caffe, Guitar caffe, Kastav Pub, Pizzeria Rustica, Oštarija Fortica, Udruga Belica, Frizerski salon Urban i Sandy-pak d.o.o. te kastavski umjetnici Saša Jantolek, Željan Pavić i Kastavski spomeni.

Donacije se prikupljaju kroz bonove s kojima će se, ispred gradske Lože, moći na nekoliko štandova konzumirati ponuda kastavskih humanitaraca – ugostitelja! Biti će tu kuhanih kobasica, a Udruga Belica pripremiti će kuhano vino. Glazbe, zabave i druženja, sudeći po najavljenom, neće nedostajati, dok će ulogu voditelja preuzeti idejni začetnik Andy Cech. Dođite u što većem broju jer se prikupljaju sredstva za Udrugu DIRA, koja pomaže djeci s poteškoćama u razvoju, za nabavku didaktičkih pomagala koja su im neophodna, poručili su organizatori iz Savjeta mladih Grada Kastva, uz potporu Grada Kastva i TZ grada Kastva.

CONS Acoustic

CONS Acoustic

N. Cvjetović / PodUčkun.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net