Najavljeno otvaranje izložbe i manifestacije za djecu i s djecom ”Jeseni u čast“ @ Lovran

jesen_u_meni_2015 (2)

Između ostalog održat će se likovne, znanstvene, filmske i radionice o dječjim pravima, ali i radionice kojima se njeguje čakavski dijalekt i obilježava lovranska tradicionalna manifestacija Marunada.

jesen_u_meni_2015 (1)

Opatija – Na jučerašnjoj konferenciji za medije najavljeno je otvaranje izložbe i manifestacije za djecu i s djecom u galeriji „Laurus“ u Lovranu. Izložba pod nazivom „Jeseni u čast“ otvorit će vrata posjetiteljima u ponedjeljak, 28. rujna u 11,00 sati.

Društvo ”Naša djeca“ Opatija – ogranak Lovran ovom će prigodom biti domaćin posebnoj izložbi, jer iako je tema jednostavna, zbog upotrebe raznih likovnih materijala i tehnika vrlo je zanimljiva i specifična. Radove su izradili polaznici likovne radionice ”Grad“ i polaznici ljetnih aktivnosti pri Društvu ”Naša djeca“ Opatija. Da je ovo prava manifestacija za djecu, pokazuju i brojne radionice koje će se tijekom rujna i listopada održati u prostoru galerije ”Laurus“. Između ostalog održat će se likovne, znanstvene, filmske i radionice o dječjim pravima, ali i radionice kojima se njeguje čakavski dijalekt i obilježava lovranska tradicionalna manifestacija Marunada.

jesen_u_meni_2015 (3)

– Pozivamo svu djecu, a posebice male Lovrance da sudjeluju na radionicama koje smo pripremili tijekom sljedećih mjesec dana trajanja izložbe i manifestacije, točnije do 25. listopada te bi nam bilo drago da se što više djece uključi u programe likovno – kreativnih radionica pri DND-u Opatija“ – naglasila je voditeljica likovne radionice ”Grad“ pri DND-u Opatija Vanja Kusturin Zukić. ”Mislimo da će izložba biti vrlo interesantna djeci, ali i svima koji imaju dijete u sebi. Zahvaljujemo Branku Stošiću i Stubici d.o.o. što su nam besplatno ustupili prostor galerije na korištenje i pružili pomoć pri postavljanju izložbe, ali i Općini Lovran kao pokrovitelju izložbe“ – dodala je Tea Jelača iz DND-a Opatija.

Izložba ”Jeseni u čast“ sa svojim bogatim programom ostat će otvorena do 25. listopada u jutarnjim i popodnevnim terminima u uobičajeno radno vrijeme galerije ”Laurus“.

Nikola Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!