Najavljeno predavanje Borisa Petrića Slovenskim brezpotjima @ Opatija

predavanje_pd_opatija_slovenska

Drugo je to u ciklusu javnih predavanja koje je Društvo pokrenulo s ciljem promicanja planinarstva kod mladih i građana te njihove edukacije, kao i razvijanja i njegovanja ispravnog odnosa prema prirodi te poticanja napora za njezino očuvanje.

Opatija – Planinarsko društvo ”Opatija“ poziva sa zadovoljstvom članove i prijatelje Društva te zainteresirane građane na predavanje Borisa Petrića Slovenskim brezpotjima, koje će se održati u Velikoj dvorani opatijske Vile ”Antonio“ u ponedjeljak 23. studenog s početkom u 18 sati. U predavanju će biti riječi o tome što su uopće brezpotja, zašto njima planinariti i koje su vještine za to potrebne te kako je to izgledalo nekad, a kako izgleda danas, sve to uz fotografije Borisa Petrića od njegovih prvih planinarskih koraka i predstavljanje njemu najdražih slovenskih brezpotja.

Drugo je to u ciklusu javnih predavanja koje je Društvo pokrenulo s ciljem promicanja planinarstva kod mladih i građana te njihove edukacije, kao i razvijanja i njegovanja ispravnog odnosa prema prirodi te poticanja napora za njezino očuvanje. Planirana su predavanja o slabije poznatim, teže dostupnim ili zanemarenim planinarskim odredištima u zemlji i inozemstvu, ali i drugim zanimljivim planinarskim temama. U okviru predavanja bit će zastupljena različita područja: od užih, zavičajnih tema preko onih vezanih za područje Hrvatske i jugoistočne Europe pa sve do ekspedicija i putovanja na drugim kontinentima.

Ivana Eterović / PodUčkun.net

Ovo je arhivski članak. Stranice su u međuvremenu redizajnirane.

Kreni od početne stranice - Poduckun.net