Najboje kobasice 2013. na Staroj Pošte @ Permani

Liburnija.net: Vesela atmosfera na lanjskom izboru @ Stara Pošta, Permani

Liburnija.net: Vesela atmosfera na lanjskom izboru @ Stara Pošta, Permani

Blagdan Sveta tri kralja, osim što donose početak Pusta u gornjim matuljskim krajevima, znače i vrijeme održavanja već tradicionalnog izbora najbolje kobasice u restoranu Stara Pošta.

Permani – Jubilarni jedanaesti put održat će se izbor za najbolje kobasice u restoranu Stara Pošta u Permanima, i to tradicionalno na dan Sveta Tri Kralja, 6. siječnja – odnosno, ove nedjelje navečer.

– Očekujemo preko 20 natjecatelja za izbor najboljih kobasica, ali isto takoi veliki broj posjetitelja koji će moći i sami degustirati neke od kobasica koje se natječu te uživati u dobroj zabavi, uz živu muziku. Zanimljivo je da svatko može sudjelovati u natjecanju ako donese 2 para domaćih kobasica, koje je osobno pripremio, za vlastite potrebe, a da nisu kupljene u trgovini ili u mesnici. Kobasice dobivaju redni broj te se tako vode kroz izbor, a tek na proglašenju saznajemo koji je sretni dobitnik vlasnik odabranih kobasica, kazao je vlasnik Stare Pošte Miloš Dekleva, naglasivši kako se u njegovom restoranu tog dana, ali i inače, mogu probati domaće kobasice po tradicionalnom receptu starom već 150 godina, koje najbolje pašu uz čašu Zvonejske Jarbole, kvalitetnog bijelog vina sa obronaka Lisine, iz mjesta Zvoneća.

Ivan Mellor / Liburnija.net

error: Content is protected !!