Najbolje dolazi iz prirode: Eko sajam 100% NATURAL do 9. do 12. travnja u Tower cenrtu

sajam_natural_2015_medijski

„100% Natural“ svoja će vrata otvoriti u četvrtak 9. travnja u 16 sati, dok će programski dio započeti u 18 sati. Ostale dane trajanja sajma – „100 % Natural“ možete posjetiti unutar radnog vremena Tower Centra Rijeka: u petak i subotu od 9-21 sat, a u nedjelju od 10 do 21 sat.

Rijeka – Prvo cjelokupno eko događanje međunarodnog karaktera održavat će se u Tower Centru Rijeka, na 4. katu u bivšem prostoru Semerara od 9. do 12.travnja. Na sajmu 100% Natural predstavit će se izlagači iz Hrvatske ali i iz regije ( Slovenija, BiH, Srbija…) koji će riječkoj publici ponuditi prirodne proizvode, eko certificirane proizvode, kozmetiku, prirodne materijale i ukrase, usluge i proizvode povezane uz energetsku učinkovitost i recikliranje, ali i ekološki prihvatljiva vozila.

Direktor KLIK marketinga, agencije koja stoji iza organizacije prvog međunarodnog eko sajma u Rijeci, Siniša Grgantov istaknuo je na konferenciji za medije kako mu je izrazito drago što je ekipa KLIK marketinga već za prvu godinu održavanja sajma uspjela Rijeci približiti proizvode čak sedamdesetoro izlagača. Nekako se u zadnje vrijeme puno govori o povratku prirodi i važnosti ekologije pa smo s ovim sajmom željeli objediniti sve što je na tom području važno i što ljudima može koristiti. Smatrali smo da jedna ovakva manifestacija upravo i nedostaje Rijeci, zaključio je Grgantov.

Tako ćete na sajmu 100% Natural, podijeljenom u tri kategorije („Hrana iz prirode“, „Ljepota kroz zdravlje“, „Udobnost življenja“) pronaći vrijednih ruku djela – voće i povrće, med, sjemenke, lavandu, proizvode od konoplje, organske čajeve i kave, prerađevine bez šećera i pesticida, zdrava pića sa zelenim certifikatima, destilatore, dehidratore, patentirane setove za cijeđenje orašastih plodova, sokovnike na hladno prešanje, prirodnu kozmetiku. Također, masaže, terapije, vježbe i tretmani kao i razne sportske aktivnosti dio su sajma koji promiče zdrav duh i tijelo.

Osim izlagačkog dijela, „100% Natural“ obiluje i zanimljivim programskim događanjima – njih ukupno 35, pa se tako „100% Natural“ istovremeno može smatrati sajmom, ali i manifestacijom.

Na samom otvorenju sajma, u četvrtak 9. travnja predavanje će, na temu „Zeleno gospodarstvo kao optimalni pravac razvoja Hrvatske“, održati predsjednik udruge Eko Kvarner, Vjeran Piršić. U petak, 10. travnja, od udruge Moj Otok moći ćete doznati više o projektu „Hrvatska bez azbesta“, a od predavača iz Slovenije, Andreja Kuplenika saznat ćete zašto i kada je dobro piti alkalnu vodu. Udruga RODA održat će radionicu za trudnice, a jedno od zanimljivih predavanja održat će Nikolina Šušak na temu „Konoplja – biljka budućnosti“, objasnila je Nikolina Podnar project manager sajma.

Tea Višo, voditeljica marketinga Tower Centra Rijeka, na konferenciji je naglasila zadovoljstvo što se suradnja Tower Centra seli i na novi projekt. Naime, Tower Centar Rijeka i Klik marketing doista njeguju jedno lijepo prijateljstvo i uspješnu suradnju sad već za tri Exclusive Auto Moto Showa. Obzirom da je do sad sve bilo vrlo uspješno vjerujemo da će tako biti i sa 100 % Naturalom. Tower je naime i ovaj sajam prepoznao kao hvalevrijednu inicijativu organizatora – nešto takvo Rijeci fali a ekologija je važna tema i sve su glasniji oni koji nas pokušavaju vratiti na ono prirodno – ujedno i na ono zdravo. Drago nam je što će baš prva godina sajma biti kod nas u Tower Centru i nadamo se da će doći što veći broj ljudi, zaključila je Višo.

„100% Natural“ svoja će vrata otvoriti u četvrtak 9. travnja u 16 sati, dok će programski dio započeti u 18 sati. Ostale dane trajanja sajma – „100 % Natural“ možete posjetiti unutar radnog vremena Tower Centra Rijeka: u petak i subotu od 9-21 sat, a u nedjelju od 10 do 21 sat.

Ulaz na sajam u potpunosti je besplatan, a u sklopu sajma biti će organizirana i nagradna igra za sve posjetitelje u kojoj se mogu osvojiti vrhunski sirevi Paške sirane, poklon paket knjiga, Damanhur Centra Talej, a prva nagrada je balkonski ili vrtni namještaj od paleta u vrijednosti od 3.000 kuna koju poklanja organizator KLIK Marketing u suradnji sa SKLEPAJ.ME.

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!