Najbolji strijelac potpisao za MNK Gorovo-Saller team

Liburnija.net: Gordan Antoninić @ MNK Gorovo

Posljednje dvije sezone, bavi se isključivo futsalom te je u obje sezone ponio titulu najboljeg strijelca zabivši svojim protivnicima preko 50 golova.

Opatija – Prije samog početka nove sezone 2. hrvatske malonogometne lige – zapad u MNK Gorovo-Saller team stiglo je novo pojačanje. Gordan Antoninić, dosadašnji igrač MNK Argonauti čiji seniori više neće nastupati u ligi, ove će sezone braniti boje opatijskog kluba za koji se odlučio zbog visokih ambicija i prijateljskih odnosa s članovima klub, iako je imao i ponude drugih klubova.

Gordan je rođen 18. siječnja 1984., osnovnu i srednju školu završio je u Malom Lošinju gdje i živi, dok je Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet završio u Zagrebu u kojem je uz studentske obveze i profesionalno igrao nogomet u 2. i 3. hrvatskoj ligi. Posljednje dvije sezone, bavi se isključivo futsalom te je u obje sezone ponio titulu najboljeg strijelca zabivši svojim protivnicima preko 50 golova. Njegovu dolasku najviše će se obradovati, “vječni prvi pratitelj liste strijelaca” Ivan Tomić – Splićo koji je u najveću konkurenciju dobio za suigrača, te se nadamo da će zajedno postaviti nove rekorde.

Nikola Cvjetović / Liburnija.net

error: Content is protected !!