Najbolji u turizmu @ Opatija

nerino_rino_soldatc…u nastavku teksta pročitajte tko su ‘najbolji od najboljih’ u Opatiji…
…kako je izgledala svečana podjela nagrada možete vidjeti na ovom linku
Opatija – U ovogodišnjoj akciji Plavi cvijet, Opatija je na županijskoj razini osvojila prvo mjesto, dok je na državnoj razini druga. U istoj su akciji opatijski parkovi Sv. Jakov i Angiolina proglašeni najljepšima u državi i županiji.
Također, u akciji Hrvatske turističke zajednice Volim Hrvatsku, gdje se u 21 kategoriji bira djelatnik godine, u čak sedam kategorija najbolji su s opatijskog područja. Pa krenimo redom: najbolji turistički vodič, Livio Karavanić, Udruga turističkih vodiča Liburnia; najbolji konobar Nerino Rino Soldatić iz restorana Plavi podrum, Volosko; organizator putovanja – Zlatko Božac, direktor turističke agencije, B.O.Z.A.K. International d.o.o.; djelatnik prodaje i marketinga u turizmu – Branko Baričević, direktor prodaje i marketinga u Grand hotelu “Adriatic”; policajac – Željko Stipetić, policijski službenik za prevenciju, PP Opatija; vozač – Marijan Dujmić, vozač u agenciji “Da Riva”; čistač – Nikola Prčić, čistač na plaži Ičići, “Parkovi” d.o.o..
Najbolji mali hotel u Hrvatskoj proglašen je Mozart, dok je najbolji gradski wellness centar – Thalasso Wellness centar koji se nalazi u sklopu Thalassotherapije. Grand hotel 4. opatijska cvijeta proglašen je najboljim hotelom na Jadranu s četiri zvjezdice u akciji Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku 2010.
I. Mellor / Liburnija.net

error: Content is protected !!