Najluđi pusni tanci od ove subote kreću u Domu Permani @ Matulji

Claudia Beni, Oleg Medica i Nikola Peršić @ Permani

Claudia Beni, Oleg Medica i Nikola Peršić @ Permani

Ove subote, 18. siječnja, od 20 sati sezonu pusnih tanci pul Permani otvaraju Koktelsi uz Je-Beni bend, a u narednih sedam tjedana izredat će se i drugi poznati domaći izvođači kao što su Mauro Staraj ili Mustafi.

Permani – Dom u Permanima ove će sezone Pusta ponovo biti u modi. Zapušteno zdanje nekad poznato po izvrsnom roštilju, tijekom sljedećih sedam subota prometnut će se u središte maškaranih zabava, najavili su na jučerašnjoj tiskovnoj konferenciji organizatori.

Nikola Peršić

Nikola Peršić

– Dom će u akciju krenuti i prije samog službenog početka Pusta u Matuljima, već ovog četvrtka kada će se u njemu održati izbor za Najpusnu divojku, a službeno otvorenje prostora i prvi pusni tanci kreću u subotu, 18. siječnja od 20 sati, uz grupu Koktelsi i Je-Beni bend, kazao je Oleg Medica, organizator pusnih tanci u Domu Permani.

Naglasio je kako će uz glazbu i ples, biti organizirana i bogata ugostiteljska usluga, dok će ”brzu hranu” nuditi Fast food Buddy’s iz Lovrana. Uz svaku ulaznicu dobit će se medica ”gratis”, a ista ”povlastica” očekuje i sve one koji budu koristili usluge garderobe.

– Pust je jedan od najdužih, a mi ćemo se potruditi da bude i jedan od najboljih. Tijekom sedam subota imat ćemo ovdje vrhunske izvođače – Koktelse koji će otvoriti program, Maura Staraja s bendom, Mustafe, a čitavo vrijeme tu će biti i Je-Beni Bend, poručio je Medica.

Njegove riječi o dobrom provodu u Domu Permani potvrdili su i članovi Koktelsa Claudia Beni i Nikola Peršić.

– Namesto pljeskavice sa sirom, sad va Dome Permani nudimo pusni tanci. Koktelsi otpiraju sezonu, a moren reć da je pred domaćom publikom uvijek najteže svirati, ali i najdraže, porčio je Peršić, a Beni dodala tek – ”Balti vaje, riti skupa i živio Pust”.

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!