Najprometnija hrvatska granica: zamjenici župana Mandić i Mamula posjetili granični prijelaz Rupa @ Matulji

pgz_granica_posjet_2014

Istog dana, predstavnici Primorsko-goranske županije predvođeni zamjenicom župana Marinom Medarić posjetili su djelatnike Lučke kapetanije Rijeka.

Rupa, Rijeka – Prigodom nadolazećih blagdana zamjenici župana Marko Boras Mandić i Petar Mamula sa suradnicima posjetili su granični prijelaz Rupa gdje ih je dočekala načelnica PU Primorsko-goranske županije Senka Šubat sa suradnicima. Mandić i Mamula zahvalili su se djelatnicima koji su na raspolaganju 365 dana u godini na najprometnijem graničnom prijelazu u Republici Hrvatskoj.

pgz_granica_posjet_2014_1

– Policijska uprava Primorsko-goranske županije pri samom je vrhu, a to nije moja zasluga već zasluga mojih ljudi koji rade na terenu. Ovo je bila zaista teška godina pa sve do sada i nadam se da će sljedeća godina biti puno lakša. Svima vama zahvaljujem se na predanom radu te brojnim suradnicima od Županije pa sve do lokalne samouprave, a posebno građanima koji surađuju sa nama na najfrekventnijem graničnom prijelazu sa 5 milijuna prijelaza, rekla je načelnica Šubat.

Istog dana, predstavnici Primorsko-goranske županije predvođeni zamjenicom župana Marinom Medarić posjetili su djelatnike Lučke kapetanije Rijeka.

– Ovo je već tradicionalni posjet Lučkoj kapetaniji. Primorsko-goranska županija i na ovaj način pokazuje da misli na djelatnike koji bdiju nad našom granicom, koji su zapravo uvijek dežurni i za vrijeme praznika i blagdana, a ovaj posjet predstavlja mali znak pažnje prema tim ljudima” rekla je zamjenica župana Marina Medarić. Lučki kapetan Darko Glažar istaknuo je izvrsnu suradnju s Primorsko-goranskom županijom, a posebno kroz Županijski operativni centar za slučaj iznenadnog onečišćenja mora.

N. C. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!