Nakon bure i Bure, program Ledene čarolije nastavlja se uz nastup Opatijskih mažoretkinja @ Opatija

Foto Luigi Opatija, Ledena ?arolija 2016, Festival Opatija, Ma

Aleksandar Monar iz Festivala Opatija kazao je kako je počeo posljednji tjedan Ledene čarolije, pa ljubitelji klizanja imaju svega još nekoliko dana za uživanje u jedinstvenom ambijentu kakvog pruža zimsko ruho opatijske Ljetne pozornice.

Opatija – Burovit je bio produženi vikend na Ljetnoj pozornici – nakon što ju je u petak prinudno zatvorila ”bura”, u nedjelju je stigao DJ Bura Avantura koji je vrućim hitovima grijao one najhrabrije što su se odlučili na ledene radosti usprkos ”sibirskim” temperaturama.

– Iako je spmenuti ”minus” većinu zaustavio u toplini doma, naš DJ Bura Avantura svojski se trudio da desetkovane posjetitelje, što zbog hladnoće, što zbog odlaska na zimovanje i skijališta, a što zbog nastupa novog radnog tjedna, trgne iz „zaleđenog“ stanja. Upravo je zato naglasak u repertoaru nedjeljne DJ večeri bio na novijim dance i nešto starijim disco hitovima. I u ovoj obrnutoj proporcionalnosti, jer što je više ledena, Ledena čarolija je manje čarobna, naša poruka je – nema predaje, kazao je Aleksandar Monar iz Festivala Opatija. Naglasio je kako je počeo posljednji tjedan Ledene čarolije, pa ljubitelji klizanja imaju svega još nekoliko dana za uživanje u jedinstvenom ambijentu kakvog pruža zimsko ruho opatijske Ljetne pozornice.

Foto Luigi Opatija, Festival Opatija, Ledena ?arolija 2016, Kon

Uz klizanje, nastavit će se i zabavni program, koji će se sastojati od nastupa Opatijskih mažoretkinja i dviju DJ večeri tijekom vikenda. Mažoretkinje nastupaju sutra, u srijedu 11. siječnja od 17 sati, i to u sastavu ojačanom gostima.

– Kakva bi to “Ledena čarolija” bila bez nastupa naših stalnih mladih gošći? Ponos grada, opatijske mažoretkinje dobitnice su mnogih nagrada na međunarodnim smotrama, a posebno treba izdvojiti vrlo “svježe” zlatno odličje u kategoriji tradicionalne koreografije te bronca u kategoriji flag na 13. Merry majorette Europskom kupu u mađarskom Siófoku krajem kolovoza. Na “Ledenoj čaroliji” već smo ih ugostili 4. siječnja zajedno s gošćama iz Crikvenice, a novi nastup s novim gostima očekuje nas u srijedu, kazao je Monar, dodavši da je ulaz na Ljetnu pozornicu slobodan.

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!