Nakon godina priželjkivanja Tony Cetinski okreće novu stranicu u životu: ‘Ispunio se moj veliki san’ @ Opatija

— Osim po turizmu, Opatija je bila i ostat će poznata po glazbi i njenim festivalima’, napisao je Tony otkrivajući kako upisi kreću od 15. ožujka.

Opatija – Nakon godina nastupa i stvaranja glazbe, Tony Cetinski odlučio se na novi životni korak. Cijenjeni domaći glazbenik konačno si je ispunio veliku životnu želju i otvorio školu pjevanja u KTC-u Gervais. Za početak novog puta u svojoj karijeri odabrao je rođendan pionira zabavne glazbe Ive Robića, a cilj mu je pridonijeti glazbenoj kulturi grada i ojačati njegovu pjevačku scenu.

Tony Cetinski slovi za jednog od najuspješnijih hrvatskih glazbenika, a svoja postignuća ne duguje isključivo talentu već i snazi volje da pomaže onima koji dijele strast prema pjevanju i glazbi.

Ponukan tim nagonom, 50-godišnji pjevač odlučio je ispuniti svoju dugogodišnju želju i otvoriti školu pjevanja u Opatiji, a lijepe vijesti podijelio je na društvenim mrežama.

— Ispunio se moj veliki san. Na današnji dan rođenja glazbenog doajena Ive Robića, otvorio sam školu pjevanja u Opatiji. Škola pjevanja ispunjenje je mog životnog sna. Hvala gradu Opatiji i gradonačelniku Ivi Dujmiću  na ukazanom povjerenju. Zajedno ćemo pokušati vratiti glazbu u sve životne pore ovoga grada. Osim po turizmu, Opatija je bila i ostat će poznata po glazbi i njenim festivalima, napisao je Tony na Facebooku otkrivajući kako upisi kreću od 15. ožujka.

Da će mu nova uloga dobro ići dokazuju i brojna mentorstva koja je odradio kao žiri glazbenih showova poput ‘The Voicea’. Glazbenik je uvijek isticao kako želi podijeliti svoje znanje i iskustvo s mladim nadama hrvatske glazbene scene, što je i dokazao ugostivši brojne talente na svojim koncertima. Jedan takav nastup bio je onaj u Opatiji 2018. godine na Ljetnoj pozornici kada su mu se s mikrofonom pridružili Opatijac Elvis Stanić i mladi pjevači David Temelkov, Marko Kutlić, Jure Brkljača i Mile Drmić iz showa ‘Hrvatska traži zvijezdu’.

Tony nije jedini glazbenik koji je odlučio svoje znanje i iskustvo uložiti u druge. Prethodnih godina vlastitu školu pjevanja otvorili su i brojni drugi domaći pjevači poput Emilije Kokić, Ivane Husar Mlinac, Marije Husar Rimac, Jacquesa Houdeka i Ivane Banfić.

Osim što se može pohvaliti novim poslovnim pothvatom, Tony je lani u rujnu održao i svoju prvu inozemnu turneju. Također, pjevač trenutno marljivo radi na pripremama za nadolazeći koncert u zagrebačkoj Areni koji će se održati 30.svibnja.

 

error: Content is protected !!