Nakon otvorenja u Kostreni, Kastav Blues Festival sutra stiže u Amfiteatar @ Matulji

ARHIVA

Program Kastav Blues Festivala sutra se vraća u liburnijski kraj, točnije u matuljski Amfiteatar, gdje će na drugoj festivalskoj večeri u 21 sat nastupiti Luciano Cianci & Band i grupa Soul Fingers.

Matulji/Kostrena – Kastav Blues Festival započet će ovogodišnji program u Kostreni, jer sutra, u četvrtak 3. kolovoza s početkom u 21 sat održat će se prva večer KBF-a na terasi Diving Centra Kostrena. Nastupit će Zdenka Kovačiček & Greenhouse Blues Band (HR), koje je publika imala prilike upoznati na zajedničkom nastupu nedavno i Crossroad Blues Band (MK), česti gosti ovog festivala.

Program Kastav Blues Festivala sutra se vraća u liburnijski kraj, točnije u matuljski Amfiteatar, gdje će na drugoj festivalskoj večeri u petak, 4.kolovoza, u 21 sat nastupiti Luciano Cianci & Band i grupa Soul Fingers. Luciano Cianci & Band čine Luciano Bradičić (13 godina) na bubnjevima, Melanie Simtschitsch (18 godina) na bas – gitari i Robert Bradičić na gitari. Repertoar grupe Luciano Cianci & Band sastoji se od obrada poznatih kompozicija fusiona, jazza, bluesa i rocka te autorskih kompozicija. Braća Denis i Haris, koji Soul Fingerse vode već 25 godina, život na pozornici uvelike mogu zahvaliti Blues Brothersima.

Ulaz na programe je slobodan.

Davor Žic / PodUčkun.net

error: Content is protected !!