Nakon spektakularnog otvorenja pusno ludilo se nastavlja – Mauro Staraj & La Banda, Brevis band i Decibeli sutra u Maškaranom centru Kastav

– Maškarajte se, aš najboje maškare imaju najboje nagrade! Ovo leto nagradni fond je preko 10 tisuća kuna, poručili su organizatori.

Brevis band

Kastav – Nakon spektakularnog otvorenja pusno ludilo u Maškaranom centru Kastav se nastavlja sutra. Ove subote za dobru zabavu zaduženi su Mauro Staraj & La Banda, Brevis band i Decibeli.

Program će početi već u 21 sat nastupom grupe Decibeli, perspektivne mlade grupe čiji članovi „sopu samo domaće i slovenske“. Nakon zagrijavanja, pozornicu će preuzeti Brevis Band, a dok će se glavne zvijezde članovi La Bande i Mauro Staraj pobrinuti da store pravi „pusni pakal“.

Mauro Staraj

– Pijaču ne morate nosit od domi, aš su skladišta puna, konobarice su najlepše na svete a cijene recesijske! Ne morate kuhat aš smo parićali domaće pusne delicije! Va našoj novoj, veloj kuhinje parićujemo kapuz i kobasice, istarsku maneštru z bobići i tri točkice, kazali su organizatori pozvavši sve „pusne jude“ u Maškarani centar Kastav koji se nalazi na lokaciji kraj sportske dvorane i igrališta, u velikom grijanom prostoru pod šatorom i sa čuvanim parkingom.

Decibeli

Uz svaku ulaznicu posjetitelji dobivaju medicu gratis, kao i uz plaćanje garderobe, a posebni popusti odobravaju se na maškarane grupe. Regularna cijena ulaznice je 29 kuna po osobi plus pijača gratis, grupe od 20 članova ulaznicu i prvu pijaču platit će 20 kuna, za grupe veće od 30 članova cijena je 15 kuna, a grupe preko četrdeset ljudi plaćaju svega 10 kuna po članu za ulaznicu i gratis pijaču.

– Maškarajte se, aš najboje maškare imaju najboje nagrade! Ovo leto nagradni fond je preko 10 tisuća kuna, poručili su organizatori.

Kako je proteklo otvorenje prošle subote pogledajte na ovom linku...

D. Ž. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!