Nakon usvajanja lokalnog programa za mlade najavljena dvodnevna edukacija @ Opatija

Prva od značajnijih aktivnosti namijenjena osnaživanju i informiranju mladih je dvodnevna edukacija o aktivnom sudjelovanju mladih, kako u donošenju odluka i politikama za mlade, tako i u zajednici kroz različita područja djelovanja koja će se održati 21. i 22. veljače u prostoru Vile Antonio.

Opatija – Gradsko vijeće usvojilo je na svojoj posljednjoj sjednici Lokalni program za mlade za razdoblje od 2018. do 2021. godine, koji je izradila udruga Žmergo, a ključni dio programa jest otvaranje Centra za mlade.

U sklopu navedenog projekta izradit će se akcijski plan za 2019. godinu te održati javna tribina, zatim tiskati LPZM u formi publikacije, inicirati online mjesto za informiranje mladih, a sve kako bi se povećala razina aktivnog sudjelovanja mladih u zajednici i bolje umrežavanje dionika u zajednici koji mogu doprinijeti kvaliteti života mladih.

Prva od značajnijih aktivnosti namijenjena osnaživanju i informiranju mladih je dvodnevna edukacija o aktivnom sudjelovanju mladih, kako u donošenju odluka i politikama za mlade, tako i u zajednici kroz različita područja djelovanja koja će se održati 21. i 22. veljače u prostoru Vile Antonio, dugogodišnjeg neformalnog centra za mlade. Svi oni, u dobi od 15 do 30 godina, zainteresirani za područje aktivnog sudjelovanja mladih u zajednici te u donošenju odluka, pozvani su na edukaciju.

Sve bitne informacije bit će dostupne na mrežnim stranicama Grada Opatije i Udruge Žmergo.

error: Content is protected !!