Napeta triler komedija – Predstava Ubojstvo u klubu Quasimodo ove subote u Gervaisu @ Opatija

…ilustracija…

‘Ubojstvo u klubu Quasimodo’ jedanaesti je tekst hrvatskog dramskog pisca Elvisa Bošnjaka. U ovoj napetoj triler komediji život i smrt postaju dva identiteta u kojima likovi u nizu komičnih situacija žude za idealom ljepote.

Opatija – Kazališna predstava „Ubojstvo u klubu Quasimodo“ u izvedbi kazališta Playdrama iz Splita gostovat će u subotu, 3. ožujka u 20 sati u centru Gervais u Opatiji.

U klubu Quasimodo iza šanka leži plavokosa žena pokrivena stolnjakom. Viri tek pramen plave kose i ruka u kojoj je crvena kravata. Vlasnik kluba Joe budi se s pištoljem u ruci. Njegov prijatelj, također Joe, sinoć je negdje izgubio svoju crvenu kravatu. Ni jedan ni drugi ne sjećaju se plavuše ali očito je da je jedan od njih dvojice ubio plavušu. Tko je to napravio i zašto? Tko je ta plavuša? I dok tako pokušavaju rekonstruirati proteklu noć Joe 1 i Joe 2 susresti će se s izazovom razotkrivanja vlastitog životnog stanja i svojih najdubljih žudnji.

‘Ubojstvo u klubu Quasimodo’ jedanaesti je tekst hrvatskog dramskog pisca Elvisa Bošnjaka. U ovoj napetoj triler komediji život i smrt postaju dva identiteta u kojima likovi u nizu komičnih situacija žude za idealom ljepote. Predstavu je režiala Nenni Delmestre dok glavne uloge graju Elvis Bošnjak, Alen Liverić i Justina Vojaković Fingler.

D. Ž. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!