Napokon zadan rok – POS-ovi stanovi gotovi do kraja lipnja @ Opatija

Arhiva

Arhiva

U tijeku je postupak provjere važeće liste za dodjelu stanova u najam, kako bi se nedvojbeno utvrdilo ispunjavaju li osobe na listi uvjete za dodjelu stanova u najam i je li došlo do promjena u statusu osoba na spomenutoj listi.

Opatija – Primporedaja stanova iz programa Programa društveno poticanje stanogradnje koji se u Opatiji grade na Tošini očekuje se 30. lipnja, izvijestili su iz Grada Opatije.

Kako se navodi, radovi na uređenju okoliša napreduju prema rokovima dogovorenim na nedavno održanim sastancima predstavnika Grada Opatije i Agencije za pravni promet i posredovanje nekretninama (APN).

Grad Opatija je u samom početku realizacije njihove gradnje otkupio od APN-a 38 stana kojima će se riješiti stambeno pitanje osoba što se nalaze na gradskoj lista za dodjelu stanova u najam. Ujedno će se na ovaj način omogućiti prodaja onih objekata i stanova u vilama za koje nije ekonomski opravdano ulaganje za njihovo održavanje. U tijeku je postupak provjere važeće liste za dodjelu stanova u najam, kako bi se nedvojbeno utvrdilo ispunjavaju li osobe na listi uvjete za dodjelu stanova u najam i je li došlo do promjena u statusu osoba na spomenutoj listi.

Po završetku postupka provjere i nakon preuzimanja stanova od Agencije za pravni promet nekretnina svim osobama koje ispunjavaju uvjete za dodjelu stana prema listi reda prvenstva bit će dodijeljeni stanovi POS-a u najam.

Ivan Mellor / PodUčkun.net

error: Content is protected !!