Nastavljaju se treninzi uz Sport Viziju @ Opatija

Tako će se Power Pilates održavati u ”Zori” ponedjeljkom i četvrtkom u vremenu od 8.30 do 9.30 te od 9.30 do 10.30 sati, a u hotelu ”4 opatijska cvijeta” ponedjeljkom i srijedom od 20 do 21 sat.

Opatija – Sportsko rekreativno društvo ”Sport Vizija” Opatija i u 2013. godini nastavlja s treninzima Pilatesa i Workouta u Kulturnom domu ”Zora” i dvorani hotela ”4 opatijska cvijeta” u jutarnjim i večernjim terminima.
– Odaberite za sebe nešto iz programa uz stručno vodstvo Katarine Zaraj, licencirane instruktorice Hrvatske olimpijske akademije. Iskoristite posebne pogodnosti kao članovi ”Sport Vizije” za popuste na sadržaje idilične wellness oaze hotela ”4 opatijska cvijeta”, navodi se u priopćenju društva kojim se najavljuju novi programi.

Tako će se Power Pilates održavati u ”Zori” ponedjeljkom i četvrtkom u vremenu od 8.30 do 9.30 te od 9.30 do 10.30 sati, a u hotelu ”4 opatijska cvijeta” ponedjeljkom i srijedom od 20 do 21 sat. Unlimited Workout programi održavaju se u hotelu ”4 opatijska cvijeta” ponedjeljkom i srijedom od 19 do 20 sati.

Sve dodatne informaije mogu se pronaći na službenim stranicama društva.

Ivan Mellor / Liburnija.net

error: Content is protected !!