Nastup Antonele Malis i Đanija Stipaničeva na terasi hotela Kvarner

Antonela Malis i Đani Stipaničev

Antonela Malis i Đani Stipaničev

Kombinacija sopranistice Antonele Malis te Đanija Stipaničeva pokazala se već četvrtu godinu zaredom kao pun pogodak za publiku željnu vrhunskih i snažnih interpretacija stranih i naših hitova. Izvođače će uz klavir pratiti maestro Vladimir Babin, a ulaz na koncert je slobodan.

Opatija – Ovog petka, 11. srpnja, vrsni hrvatski glazbeni umjetnici sopranistica Antonela Malis te tenor-bariton Đani Stipaničev održati će koncert u opatijskom hotelu Kvarner s početkom u 21 sat.

Povijesna terasa najstarijeg hrvatskog hotela na Jadranu – Remisens Premium Hotela Kvarner, ovaj će petak ugostiti ovo dvoje eminentnih pjevača. Kombinacija sopranistice Antonele Malis, koja je prošle godine na istom mjestu nastupila i kao počasna gošća na Bečkom balu te Đanija Stipaničeva pokazala se već četvrtu godinu zaredom kao pun pogodak za publiku željnu vrhunskih i snažnih interpretacija stranih i naših hitova. U ljetnoj večeri hrvatske kraljice turizma Opatije, s terase s koje je pjesmom u svijet krenuo i legendarni Ivo Robić, sve prisutne će glazbenici počastiti vječnim hitovima i evergreenima poput ‘Con te partiro’, ‘Beautiful Maria of my soul’, ‘La vie en Rose’, ‘Vivo per lei’ te našim najpoznatijim pjesmama kao što su ‘Vilo moja’, ‘Nono, moj dobri nono’, ‘Galeb i ja’, ‘Samo jednom se ljubi’, poručili su organizatori.

Izvođače će uz klavir pratiti maestro Vladimir Babin, a ulaz na koncert je slobodan.

N. C. / PodUčkun.net

error: Content is protected !!