Natječaj Komunalca – Kako do vlastitog komposta?

Liburnija.net: ...ilustracija...

Završuo je treći i završni ciklus natječaja za dječje radove na temu ekologije što ga je proveo opatijski Komunalac, a tema posljednjeg ”kruga natjecanja” bila je ”Kako do vlastitog komposta”.

Opatija – Na treći i završni ciklus natječaja pristiglo je ukupno 27 dječjih radova na temu ”Kako do vlastitog komposta”, a šesteročlani žiri ocijenio je radove i najuspješnijim proglasio rad Ivane Ivanić iz 4 A razreda O.Š. Viktora Cara Emina iz Lovrana pod mentorstvom gđe. Snježane Kovačević. Drugu i treću nagradu osvojile su Valentina Buršić i Ema Dijan iz istog, 4 A razreda O.Š. Viktora Cara Emina, Lovran. Pokloni za pobjednike ovog, kao i prethodnog ciklusa akcije, su poklon bonovi u iznosima od 500, 400 i 300 kuna u knjižarama Profil.

Ukupnia pobjednica Akcije popularizacije odvojenog prikupljanja otpada je učenica 4 A razreda O.Š. Viktora Cara Emina iz Lovrana, Ivana Anić, a njenu uspješnost potvrđuje činjenica da je u svakom ciklusu osvojila nagradu – u prvom ciklusu je osvojila drugo mjesto, a u drugom i trećem ciklusu prvo mjesto.

– Paket koji smo joj dodijelili uključuje 2 polupansiona za dvije osobe u Hotelu Risnjak u Delnicama te besplatne ulaznice za Nacionalni park Risnjak, izvor rijeke Kupe i povijesni spomenik, Popovićev mlin. Zahvaljujemo se svima na sudjelovanju, kako djeci, tako i mentorima i članicama žirija. Nadamo se da ćemo i u našim slijedećim akcijama imati tako lijepi odaziv, kazala je predstavnica Komunalca koja je uručila nagrade, Daniela Karuza.

Ivan Mellor / Liburnija.net

error: Content is protected !!