Natječaj za najbolji slogan povodom obilježavanja 170 godina turizma u Opatiji

Arhiva

Arhiva

Prijave se šalju na adresu: Društvo „Naša djeca“ Opatija, M. Tita 157, 51410 Opatija ili putem e-maila na adresi: dnd.opatija@gmail.com.

Opatija – Stara dama ove godine slavi 170 godina turizma, a obilježavanju obljetnice pridružili su se i njeni najmlađi stanovnici koji će osmisliti prigodni slogan.

Pozivaju se djeca Opatije i cijele Opatijske rivijere da osmisle svoju kratku upečatljivu poruku i poruče da je Opatija kolijevka turizma te da su ponosni što žive u gradu tako bogate turističke tradicije. Društvo „Naša djeca“ Opatija u suradnji s Dječjim gradskim vijećem Grada Opatije, Središnjim Koordinacijskim odborom Grad Opatija prijatelj djece, Listom Opatija i Turističkom zajednicom grada Opatije, objavljuje natječaj za djecu povodom obilježavanja 170 godina turizma Opatije, a izabrani slogan će se nagraditi i koristiti u promotivne svrhe.

Na natječaj se mogu prijaviti djeca od 5 do 15 godina s područja grada Opatije i Opatijske rivijere. Slogan za obilježavanje 170 godina turizma možete poslati poštom ili e-mailom, a potrebno je obavezno naznačiti sljedeće podatke: ime i prezime, adresu, datum rođenja, razred, školu i mentora. Sve prijave razmotrit će i ocijeniti tročlana komisija koja će izabrati najbolji slogan. Svi sudionici natječaja dobit će priznanje kao zahvalu za sudjelovanje u natječaju. Natječaj je otvoren od 15. travnja do 20. lipnja 2014. godine, kada će tročlana komisija pregledati i ocijeniti slogane i izabrati najboljeg.

N. Cvjetović / PodUčkun.net

error: Content is protected !!