Natječaj za prijam u službu: Traži se viši stručni suradnik za odgoj i obrazovanje na neodređeno vrijeme

Posljednji dan za podnošenje prijava na natječaj, predajom pošti ili neposredno u pisarnicu Grada Opatije je ponedjeljak – 24. kolovoz 2020. godine.

Opatija – U jučerašnjem broju „Narodnih novina“ objavljen je natječaj za prijam u službu na neodređeno vrijeme na radno mjesto viši stručni suradnik za odgoj i obrazovanje u Upravnom odjelu za financije i društvene djelatnosti.

– Posljednji dan za podnošenje prijava na natječaj, predajom pošti ili neposredno u pisarnicu Grada Opatije je ponedjeljak – 24. kolovoz 2020. godine. Opis poslova radnog mjesta viši stručni suradnik za odgoj i obrazovanje: obavlja stručne i druge poslove na područjima predškolskog odgoja i obrazovanja, po nalogu pročelnika Upravnog odjela vodi posebne programe društvenih djelatnosti, usklađuje rad s ustanovama i nositeljima programa na područjima za koja je zadužen, obavlja i druge srodne poslove po nalogu pročelnika Upravnog odjela i voditelja Odsjeka.
Koeficijent složenosti poslova navedenoga radnog mjesta je 2,60, uz osnovicu za izračun plaće u iznosu od 4.248,00 kuna bruto. Plaću službenika čini umnožak koeficijenta složenosti poslova radnog mjesta na koje je službenik raspoređen i osnovice za izračun plaće, uvećan za 0,5% za svaku navršenu godinu radnog staža, stoji u oglasu kojeg u cijelost možete pročitati OVDJE.

error: Content is protected !!