Natječaj za sudionike prvog Festivala neovisnih kazališta @ Opatija

amateri_sm…prvo izdanje novog festivala održat će se u Opatiji od 17. do 24. travnja 2012. godine…
…otvoren je natječaj za zainteresirane potencijalne sudionike…

Opatija – Prvi Festival profesionalnih neovisnih kazališta i kazališnih družina u Republici Hrvatskoj održat će se u Opatiji od 17. do 24. travnja 2012. godine, a kako bi popunila program, gradska ustanova za kulturu Festival Opatija raspisala je natječaj za sve zainteresirane potencijalne sudionike koji je otvoren do 20. siječnja 2012. godine.
Prema uvjetima natječaja, Festival će sadržavati predstave za djecu i mlade, predstave za odrasle, radionice za djecu te okrugle stolove i predstavljanja kompanija, a izbornica programa je novoizabrana ravnateljica Rajna Miloš.
Konačni popis odabranih produkcija bit će objavljen do 20. veljače, a potencijalnim producentima na raspolaganju su prostori Kongresne dvorane hotela Adriatic, Umjetničkog paviljona Juraj Šporer i dvorana u Villi Antonio.
Prijava za festival za kazališnu predstavu mora sadržavati: naziv i adresu kazališta/kazališne družine, sažetak povijesti, kontakt osobu, naslov predstave, autorsku ekipu i napomenu za koju se kategoriju prijavljuje, cijenu za jednu, dvije, tri i četiri izvedbe tijekom festivala, podatke o trajanju programa te podatke o uzrastu za koji je program namijenjen, podatke o tehničkoj izvedivosti predstave (svjetlo, ton, širina, dubina i visina prostora) te video zapis predstave.
Sve dodatne informacije dostupne su u Festivalu Opatija.
Davor Žic / Liburnija.net

error: Content is protected !!